30.000.000 λίρες άφησε κληρονομιά ο πρίγκιπας Φίλιππος σε 3 στενούς του συνεργάτες - Large o «Έλληνας» Prince

Πώς μοιράστηκε η κληρονομιά του;

Large ο πρίγκιπας Φίλιππος που άφησε άφησε μεγάλο μέρος της κληρονομιάς του σε τρεις στενούς του βοηθούς!

Ειδικότερα ο ελληνικής καταγωγής (γεννήθηκε στην Κέρκυρα) Δούκας του Εδιμβούργου σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail άφησε δώρα οικονομικής φύσεως στους βοηθούς αυτούς στη διαθήκη των 30 εκατομμυρίων λιρών.

«Σε αντίθεση με άλλους γαλαζοαίματους, ο πρίγκιπας Φίλιππος θα είναι γενναιόδωρος με τους τρεις άντρες που τον φρόντιζαν. Σε αυτούς περιλαμβάνονται ο ιδιαίτερος γραμματέας του Archie Miller Bakewell και οι βοηθοί William Henderson και Stephen Niedojadlo» είπε στην βρετανική the Sun πηγή προσκείμενη στο παλάτι και πρόσθεσε ακόμα ότι:

«Ο Φίλιππος δεν ήταν το είδος του ανθρώπου που θα τιμωρούσε τον εγγονό του (Χάρι) για την κακή συμπεριφορά. Ήταν ένας πολύ δίκαιος και αγαπητός άνθρωπος. Δεν κρατούσε ποτέ κακία». Τα παιδιά του Φίλιππου, σύμφωνα με την ίδια πηγή, είχαν ενημερωθεί ότι «μπορούν να πάρουν ό,τι θέλουν» από τη βιβλιοθήκη των 13.000 βιβλίων του στο παλάτι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail ο μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του Φίλιππου πιστεύεται πως έχει πάει στη βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ τα χρήματα στα εγγόνια του πρέπει «να έχουν μοιραστεί εδώ και λίγο καιρό».  Αυτό σημαίνει ότι ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί να πάρει κάποια χρήματα παρά τις πρόσφατες επιθέσεις που έχει εξαπολύσει στη βασιλική οικογένεια το τελευταίο διάστημα.

Να σημειωθεί ότι οι τρεις άντρες που παίρνουν μερίδιο της κληρονομιάς του Φίλιππου ήταν ανάμεσα στους έξι βοηθούς που περπάτησαν πίσω από μέλη της βασιλικής οικογένειας, τα οποία ακλουθούσαν το φέρετρο του πρίγκιπα στην κηδεία του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ