MasterChef: Μαργαρίτα το «μαργαριτάρι μας»! Πέρασε στον τελικό του & στο Twitter το καταχάρηκαν - «είσαι είδωλο» (φωτό & βίντεο)

Η πρώτη φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής!

Η Μαργαρίτα ήταν η πρώτη φιναλίστ του MasterChef με την παίκτρια να παίρνει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής, που θα προβληθεί την Τετάρτη 9 Ιουνίου.

Εκείνη και ο Διονύσης Σαρακίνης διαγωνίστηκαν σε ένα πιάτο αντιγραφής της βραβευμένης με αστέρια Michelin Ελληνίδας σεφ Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με την Μαργαρίτα να καταφέρνει να εντυπωσιάσει τους κριτές.

Σύμφωνα με τις βαθμολογίες των κριτών, η Μαργαρίτα συγκέντρωσε 29 βαθμούς ενώ ο Διονύσης 28. Έτσι το αποτέλεσμα κρίθηκε στον πόντο και η Μαργαρίτα Νικολαΐδη πέρασε στο μεγάλο τελικό.

Όπως καταλαβαίνετε στο Twitter έγινε χαμός με τους χρήστες να ενθουσιάζονται με την νίκη της παίκτριας και να γράφουν πως είναι «είδωλο» και το «μαργαριτάρι» τους.

Να σημειωθεί ότι ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Αλέξανδρος έτσι δεν θα ήταν διόλου απίθανο να δούμε φέτος επιτέλους και μια γυναίκα να παίρνει την πρώτη θέση στο MasterChef αφού η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ο Διονύσης Σαρακίνης και η Μαρίνα Ντεμολλάι θα είναι τα 3 πρόσωπα που που θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ