Πήρε το Κλειδί της Πόλης του Δυτικού Hollywood Lady Gaga! Και λίγες μέρες μετά, με το μπικίνι της ξαπλωμένη στο… μπετόν (φωτό)

Το άλμπουμ της οποίας, «Born This Way», συμπλήρωσε την 10η επέτειό του

Το Κλειδί της Πόλης του Δυτικού Χόλιγουντ παρέλαβε η Lady Gaga, το άλμπουμ της οποίας, «Born This Way», συμπλήρωσε την 10η επέτειό του την περασμένη Κυριακή.

Για να τιμήσει την περίσταση, η δημοτική αρχή του Δυτικού Hollywood ανακοίνωσε επίσημα ότι η 23η Μαΐου ανακηρύσσεται «Born This Way Day».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Στην τραγουδίστρια απονεμήθηκε επίσης το Κλειδί της Πόλης από τη δήμαρχο του Δυτικού Hollywood Λίντσι Π. Χόρβαθ. «Σε ευχαριστούμε που μας ενθαρρύνεις να αγαπάμε τον εαυτό μας και να είμαστε περήφανοι» είπε η Χόρβαθ στη Gaga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Δείτε επίσης: H Lady Gaga σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση: ''Με βίασαν στα 19 και με άφησαν παρατημένη και έγκυο σε μια γωνιά - Έχω ψυχολογικά προβλήματα''

Ένα έργο ζωγραφικής δρόμου με τον τίτλο του άλμπουμ παρουσιάστηκε επίσης για να σημάνει την έναρξη του Μήνα Υπερηφάνειας στο Δυτικό Hollywood.

Και μετά από όλα αυτά ήρθε η ώρα της χαλάρωσης! Στην τελευταία της ανάρτηση η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε δύο φωτογραφίες στο Instagram στις οποίες την βλέπουμε ξαπλωμένη με το μαγιό της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Φορά ένα θαλασσί μπικίνι ενώ δίπλα της βρίσκεται ένα ποτήρι του κρασιού. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι η θάλσσα έμοιαζε να είναι λίγο μακριά με την ίδια να κάθεται στο τσιμέντο... ίσως κάπου δίπλα βέβεια να υπήρχε και κάποια πισίνα, star είναι αυτή!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ