Το ειδύλλιο της χρονιάς: Κάνιε Γουέστ - Ιρίνα Σάικ - Οι φήμες οργιάζουν, για το νέο πιο ερωτικό ζευγάρι του πλανήτη

Είναι αυτό το νέο hot ζευγάρι του Χόλιγουντ; 

Δεν έχουν περάσει ούτε 3 μήνες από την ανακοίνωση του διαζυγίου του με την Kim Kardashian και ο Kanye West φαίνεται πως έχει ήδη προχωρήσει.

Η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας Κιμ Καρντάσιαν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, τον Φεβρουάριο. 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από περίπου 7 χρόνια και απέκτησε 4 παιδιά.  Όμως όπως όλα δείχνουν ο ράπερ έχει βρει νέο έρωτα. 

Τις τελευταίες ώρες έχει υπάρξει όργιο φημών για σχέση του 43χρονου με την 35χρονη Ιρίνα Σάικ, η οποία επίσης είναι ελεύθερη για πάνω από ένα χρόνο, μετά το διαζύγιο με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη. 

Το site DeuxMoi που ξεκίνησε τη φημολογία, τονίζει ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ειπωθεί κάτι και οι δυο τους δεν έχουν βγει πάνω από μία φορά, αλλά φαίνεται σίγουρα να υπάρχει κάτι μεταξύ τους.

Ο Kanye και η Irina γνωρίζονται σχεδόν 10 χρόνια, όταν το supermodel εμφανίστηκε σε ένα από τα video clip του καλλιτέχνη. 

Σε δικό της δημοσίευμα, η Mirror μεταφέρει και αντιδράσεις από το φιλικό περιβάλλον της Kim Kardashian, σύμφωνα με το οποίο η Κιμ δεν θεωρεί ότι ισχύουν αυτές οι φήμες, αλλά ακόμα κι αν ίσχυαν, δε θα έδειχνε κανένα ενδιαφέρον, αφού μέσα της έχει προχωρήσει παρακάτω.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ