Οι πιο hot στυλίστες του Χόλυγουντ για το 2021 & οι διάσημες πελάτισσες τους - Τα μυστικά πίσω από τις εμφανίσεις που έγιναν "πρωτοσέλιδα" (φώτο)

Οι μάγοι πίσω από τις Οσκαρικές εμφανίσεις των σταρ 

Σε μια χρονιά που τα περισσότερα βραβεία δόθηκαν διαδικτυακά, υπάρχουν κάποιοι στυλίστες στο Χόλυγουντ που «έκαναν τη διαφορά» δημιουργώντας εμφανίσεις που έγιναν «πρωτοσέλιδα» για τους διάσημους σταρ που τους εμπιστεύτηκαν, από την Zendaya και την Anya Taylor-Joy έως την  Viola Davis και τον  Tom Brady.

Law Roach : O μάγος πίσω από την οσκαρική εμφάνιση της Zendaya 

 Ο Law Roach είναι για το  The Hollywood Reporter ο τοπ στυλίστας της χρονιάς και ακόμα και η μητέρα φύση ξέρει πώς φέτος είναι η χρονιά του.

Όταν η πελάτισσα του , Zendaya, περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ με την καναρινί Valentino τουαλέτα που τόνιζε τις καμπύλες της, άψογο μακιγιάζ που έδινε έμφαση στα χαρακτηριστικά της και με τα μακριά μαύρα μαλλιά της να πέφτουν περήφανα στους ώμους της, ο Roach σήκωσε μια ανεμοθύελλα θετικών σχολίων για την εμφάνιση της.

 

"Μα τι θα ήταν η εμφάνιση μιας γυναίκας αν δεν μπορεί να δημιουργήσει μια ανεμοθύελλα;" Παρατηρεί γελώντας ο διάσημος στυλίστας.

 

Αλλά ο Roach, που συνεργάζεται επίσης με τους  Anya Taylor-Joy, Kerry Washington, Tiffany Haddish, Priyanka Chopra Jonas, Aldis Hodge, Tom Holland and Hunter Schafer, δεν είναι γνωστός μόνο για τις τοπ εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί , αλλά κυρίως για την ίδια την επίδραση του στη βιομηχανία της μόδας.

 

 

Δείτε την προσέγγιση του στην επί πολλά έτη πελάτισσα του Zendaya, (Είμαστε αδερφός και αδερφή λέει ο ίδιος για τη σχέση τους).

Άρχισε να συνεργάζεται με την νικήτρια  των Emmy όταν η μεγαλύτερη βάση θαυμαστών της ήταν teenagers  που παρακολούθησαν παραστάσεις της Disney και απέφυγε να πάρει τους κορυφαίους σχεδιαστές να την ντύσουν. 

 

 

Αντ’ αυτών ο Roach βασίστηκε σε επώνυμες μάρκες για να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό στυλ  καθώς το αστέρι της ανέβαινε και όταν οι μεγάλοι οίκοι μόδας άρχισαν να  παίρνουν τον Roach ξανά τηλέφωνο, πάτησε το κουμπί "απόρριψη".

Δεν φόρεσε  ποτέ Gucci, δεν φόρεσε ποτέ  Chanel. Δεν φόρεσε σε ποτέ  Dior. Δεν φόρεσε ποτέ  Saint Laurent », λέει για τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί. 
«Και δεν φόρεσε ποτέ  Valentino, μέχρι να γίνει το πρόσωπο του Valentino

 

 

 Έτσι, είναι απίστευτο ότι μπορούμε να φτιάξουμε μια τέτοια εικόνα, χρησιμοποιώντας μόνο μικρότερες και ανερχόμενες μάρκες και σχεδιαστές. Νομίζω ότι είναι πραγματικά όμορφο», συμπληρώνει.

 

 

Το ζευγάρι χρησιμοποιεί επίσης ρούχα για να υπενθυμίζει σε όλους τις στιγμές της μόδας που συχνά ξεχνιούνται. Για το γεύμα Essence Black Women in Hollywood Awards του περασμένου μήνα, η σταρ φορούσε ένα απαλό μπλε, φουσκωτό φόρεμα Yves Saint Laurent που φορούσε κάποτε η συνιδρυτής του περιοδικού Ebony και η ιδρυτής καλλυντικών Fashion Fair,  Eunice Johnson.

 

 

Ο Law Roach είναι εξαιρετικά ικανός στο να δημιουργεί διαλόγους στον κόσμο της μόδας.

 

 

Ήταν αυτός που έκανε ξανά την Celine Dion, “It girl” της χρονιάς, μετά τα πολλά χρόνια για τα οποία ο κόσμος της μόδας την αγνοούσε.
 Η εμφάνιση της στα Billboard Awards του 2017 έκανε ξανά την ντίβα του τραγουδιού, υπολογίσιμη δύναμη στον κόσμο της μόδας.

Zerina Akers – Η πολυφασική

Το “Off the charts” συνοψίζει το έτος της Akers, το οποίο ξεκίνησε με το μεγαλύτερο έργο της καριέρας της: να σχεδιάσει τα κοστούμια για το Black Is King της Beyoncé στη Disney +. Η στυλίστρια με έδρα το Λος Άντζελες δημιούργησε για την επί επτά έτη πελάτισσα της  εμφάνιση που βασίζεται  σε φίρμες που κυμαίνονται από την υψηλή ραπτική έως ανερχόμενους μαύρους σχεδιαστές. 
«Η Beyoncé δεν νοιάζεται για το ποιος έραψε το σακάκι. Εάν είναι ένα όμορφο σακάκι, είναι ένα όμορφο σακάκι. Δεν σκέφτεται, «Ω, θα πάρω το Chanel κι όχι το  Jerome LaMaar», δήλωσε η Akers στην THR αμέσως μετά το ντεμπούτο της ταινίας τον Αύγουστο.

 

 

Η Akers αισθάνθηκε τόσο εμπνευσμένη στο να δημιουργήσει μια πιο περιεκτική κοινότητα μόδας που ξεκίνησε τη σελίδα Instagram Black Owned Everything, η οποία επεκτάθηκε σε ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου τον Φεβρουάριο.

 

 

 

 

«Θέλω η σελίδα αυτή  να είναι ένας προορισμός για τους ανθρώπους που θέλουν  να ανακαλύψουν όλα τα φοβερά πράγματα που κάνουν οι Μαύροι δημιουργοί - ένα μέρος για να βρουν δροσερά πράγματα καθώς και έναν πόρο για την επιδίωξη ενός πιο συνειδητού καταναλωτισμού», λέει η στυλίστρια.

 

 

Wayman Bannerman και Micah McDonald – Οι βιρτουόζοι της viral υψηλής μόδας 

«Θέλαμε να προκαλέσουμε χαρά στους θεατές καθώς συντονίστηκαν από το σπίτι», λέει η Micah McDonald,  η μία από το ντουέτο Wayman + Micah, για την απόφαση να παρουσιάσει το ζωντανό μπλε βελούδινο φόρεμα Schiaparelli που φόρεσε η  Regina King στα Emmy με φόντο ένα παιχνίδι με μια παράσταση στο κόκκινο χαλί.

 

 

 

 

Ήταν η πρώτη στιγμή σε διαδικτυακή παρουσίαση εκδήλωσης στο  κόκκινο χαλί, που έγινε viral, τον Σεπτέμβριο».

 

 

 

 

 

Ο Bannerman προσθέτει: «Ήταν η εντυπωσιακή επίδειξη του τι θα μπορούσαν να είναι τα μη παραδοσιακά κόκκινα χαλιά χωρίς να θυσιάζεται η χλιδή, η γοητεία και ο ενθουσιασμός που αγαπήσαμε για τόσο καιρό».

 

 

 

 

Jason Bolden – Ο Avant Guard

Ο βετεράνος στιλίστας παρουσιάζει το καλλιτεχνικό όραμά του σε κάθε στιγμή που έχει δημιουργήσει για την γνωστή σταρ Cynthia Erivo, είτε πρόκειται για ένα γλυπτό, πράσινο φόρεμα Valentino Haute Couture scuba για τις χρυσές σφαίρες  ή για ένα λαμπερό φόρεμα με  μπούστο με τη διάφανη κορδέλα για τα βραβεία NAACP Image Awards .

 

 

 

 

Ο Bolden, ο οποίος μετρά τους Trevor Noah, Ava DuVernay, Taraji P. Henson και Janet Mock μεταξύ των εξαιρετικά πιστών πελατών του, βοήθησε την «Genious» ηθοποιό Aretha, να κάνει σούπερ εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί είτε επρόκειτο για διαδικτυακή είτε για δια ζώσης παρουσίαση βραβείων.

 

 

Δεν ακολουθεί ποτέ «ασφαλείς οδούς», ενώ πάντα φροντίζει να εξελίσσει τα εκφραστικά του μέσα καθ’ οδόν.

 

 

Harry Lambert- Ο Βρετανός «It»

Ο επί πολλά χρόνια στυλίστας του Harry Styles , κατόρθωσε να βάλει τον τραγουδιστή του “Watermelon Sugar” σε όλες τις λίστες με τους πιο καλοντυμένους σταρ.
Ο στυλίστας επένδυσε στον οίκο Gucci για να ντύσει τον Harry Styles στα 63α Grammy Awards.

 

 

Η εμφάνιση με τις λιλά, πράσινες της μέντας και μαύρες faux γούνες έμεινε στην ιστορία ως ωδή στο «προχωρημένο στυλ».

 

 

Elizabeth Stewart- Εμφανίσεις για βραβεία

Αν και τόσο το περασμένο όσο και το τρέχον έτος είναι περίεργα , η βετεράνος στιλίστας, η οποία ήταν στην κορυφή των πιο ισχυρών στυλιστών της THR το 2014, κατέληξε να έχει μεγαλύτερη ζήτηση από ποτέ  ντύνοντας δύο υποψήφιες για Όσκαρ - τη Viola Davis του Ma Rainey's Black Bottom και την Amanda Seyfried του Mank.

 

 

 

 

«Για όλες αυτές τις φωτογραφήσεις στον τύπο που προηγήθηκαν της μεγάλης βραδιάς, στην αρχή αισθανόμασταν λίγο περίεργα λόγω των παγκόσμιων συνθηκών αλλά τελικά καταλήξαμε στο ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη μαγεία της μόδας ως διαφυγή», λέει η Steward που θυμάται να στέλνει στην  Seyfried κουτιά με ρούχα που κυμαίνονταν από τα πιο περίεργα και παιχνιδιάρικα όπως «μια πορτοκαλί μπλούζα για την οποία δεν ήξερα αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω» μέχρι τα πιο φαντασμαγορικά όπως μια κόκκινη τουαλέτα Armani

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ