Ο Μπραντ Πιτ κέρδισε τη συνεπιμέλεια των παιδιών του - Κατέρρευσε η Αντζελίνα Τζολί στο δικαστήριο (βίντεο)

Η Αντζελίνα Τζολί μαινόμενη... 

Mεγάλη νίκη πέτυχε στο δικαστήριο ο Μπραντ Πιτ, αφού ο δικαστής αποφάσισε κοινή επιμέλεια με την Ανζτελίνα Τζολί. 

Ο 57χρονος ηθοποιός αγωνιζόταν επί σχεδόν 5 χρόνια να αποκτήσει ίσα δικαιώματα για τα έξι παιδιά που έχει με την πρώην σύζυγό του.

 

 

 Μια πηγή δήλωσε στην Daily Mail: «Είναι τόσο ανακουφισμένος. Η μόνη του πρόθεση είναι να περάσει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά».

Η προσωρινή απόφαση έρχεται μετά από ένα  σύνολο δικαστικών διαδικασιών στην Καλιφόρνια όσον αφορά την επιμέλεια των πέντε ανήλικων παιδιών τους. 

 

 

Το πρακτορείο ειδήσεων PA ανέφερε ότι προσέλαβαν έναν ιδιωτικό δικαστή του οποίου η απόφαση βασίστηκε στη μαρτυρία, μεταξύ άλλων ενός από τους επαγγελματίες που είχαν μιλήσει με τα παιδιά.

Την ίδια ώτα η παρίγνωστη ηθοποιός σύμφωνα με πληροφορίες είχε εναντιωθεί σοτν δικαστή επειδή δεν άφησε τα παιδιά να καταθέσουν  και προσπάθησε να τον βγάλει από την υπόθεση, κατηγορώντας τον ότι έχει ''επαγγελματικές σχέσεις'' με τα μέλη της ομάδας του πρώην συζύγου της αναφέρει το Skynews

Η 45χρονη ηθοποιός υπέβαλλε έγγραφα στο δεύτερο Εφετείο της Καλιφόρνια τη Δευτέρα σε μια προσπάθεια να αποκλείσει τον δικαστή Τζον Ούντρκκιρκ από το να βγάλει απόφαση για την υπόθεση. 

 

 

Στα έγγραφα του δικαστηρίου, οι δικηγόροι της ηθοποιού ανέφεραν ότι ο δικαστής "απέτυχε να εξετάσει επαρκώς... να ακούσει τις εμπειρίες, τις ανάγκες ή τις επιθυμίες των παιδιών", τονίζοντας ότι παραβιάζει τον κρατικό νομικό κώδικα που επιτρέπει στους ανηλίκους 14 έως 17 να καταθέτουν.

 

 

«Ο Μπραντ Πιτ προσπαθούσε απλώς να περνά περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του –και ήταν ξεκάθαρο ότι η Αντζελίνα Τζολί έχει κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να το αποτρέψει», τόνισε η πηγή, προσθέτοντας: «Αυτή η δίκη διήρκεσε αρκετούς μήνες και υπήρχαν πολλοί μάρτυρες, εμπειρογνώμονες, θεραπευτές και άλλα άτομα που ήταν μαζί με τα παιδιά. Η απόφαση του δικαστή βασίστηκε σε όλα αυτά». 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ