Ryan Reynolds: Η σπάνια εξομολόγηση του ηθοποιού για το άγχος - «δεν μιλάμε αρκετά για την ψυχική υγεία» (φωτό)

Μιλά για τον παλιό του φίλο...

Μια σπάνια εξομολόγηση έκανε ο Ryan Reynolds με αφορμή τον μήνα ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία.

Μπορεί να είναι ένας από τους πιο αστείους ανθρώπους - τόσο στην προσωπική του ζωή, όσο και μέσα από τους ρόλους που υποδύεται - ωστόσο ακόμα και αυτός έχει πρόβλημα με το άγχος, με τον ίδιο να γράφει σε ανάρτησή του στο Instagram:

«Ο Μάης σχεδόν τελείωσε, είναι επίσης ο μήνας ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία κάτι που με φέρνει σε αυτό:

Ένας από τους λόγους που άργησα να ανεβάσω αυτό το ποστ είναι ότι υπερπρογραμματίζω και τα σημαντικά πράγματα μερικές φορές μου “ξεφεύγουν”.

Και ένας από τους λόγους που το κάνω αυτό είναι ο παλιός μου φίλος, το άγχος. Ξέρω ότι δεν είμαι μόνος και το πιο σημαντικό, προς όλους εσάς που υπερ προγραμματίζετε, που υπεραναλύετε τα πράγματα, που δουλεύετε πάνω από το κανονικό, που κάνετε τα πάντα παραπάνω από ότι πρέπει, να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι.

Δεν μιλάμε αρκετά για την ψυχική υγεία και δεν κάνουν αρκετά για να βγάλουμε από πάνω το στίγμα του να μιλάς για αυτό το θέμα. Αλλά όπως και με αυτό το ποστ, καλύτερα αργά παρά ποτέ».

Ο Ryan Reynolds ήταν παντρεμένος από το 2008 έως το 2001 με την Scarlett Johansson, ενώ από το 2012 είναι παντρεμένος με την Blake Lively με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, την Inez (4 ετών), την Betty Reynolds (1 ετών) και τον James (6 ετών).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ