2 celebrities μας μεταφέρουν στην Art Deco εποχή του Μαϊάμι: Μέσα στο καινούργιο τους ξενοδοχείο - παστέλ χρώματα, τροπικά μοτίβα (φωτό)

Eίναι λες και βγήκε από κάποια ταινία!

Εμπνευσμένο από την Art Deco και την χαρακτηριστική αρχιτεκτονική του Μαϊάμι το καινούργιο ξενοδοχείο που δημιούργησαν ο τραγουδιστής Pharrell Williams και ο επιχειρηματίας David Grutman μας ταξιδεύει πίσω στο παρελθόν.

Το επταώροφο ξενοδοχείο των δύο celebrities, στο Miami Beach της Φλόριντα, είναι λες και βγήκε από κάποια ταινία, με παστέλ χρώματα και τροπικά μοτίβα να  συνθέτουν την αισθητική του.

Photo: thegoodtimehotel.com

Photo: thegoodtimehotel.com

Το Good Time Hotel άνοιξε τις πόρτες του στις 15 Απριλίου και σύμφωνα με τον Insider πήρε στον τραγουδιστή και τον ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων και εστιατορίων, πέντε χρόνια για να το ολοκληρώσουν. Σύμφωνα με το Miami Design Preservation League και το Greater Miami Convention & Visitors Bureau το design του βασίζεται στο στυλ της Art Deco εποχής του South Beach της δεκαετίας του 30.

Μπαίνοντας στην είσοδο συναντά κανείς έναν χώρο λουσμένο στο φως και διακοσμημένο με τροπικά φυτά, ενώ συνεχίζοντας προς το λόμπι βρίσκουμε τοιχογραφίες ζωγραφισμένες στο χέρι, γύψινα art deco διακοσμητικά και εντυπωσιακά φωτιστικά οροφής που παραπέμπουν άλλες εποχές.

Photo: thegoodtimehotel.com/Alice Gao

Photo: thegoodtimehotel.com/Alice Gao

Photo: thegoodtimehotel.com/ Alice Gao

Το ροζ, το πράσινο, το ραδακινί και το τιρκουάζ είναι τα χρώματα που κυριαρχούν, ενώ τα jungle και animal prints είναι εκείνα που χαρίζουν στον χώρο την μοναδική του αισθητική.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ