Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ποιον εμπιστευόμαστε, τόσο σε επίπεδο συναισθηματικό όσο και οικονομικό

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που μας κάνει να βλέπουμε τα πράγματα μέσα από παραμορφωτικούς φακούς, με ποικίλα αποτελέσματα όπως καταλαβαίνετε.

Πολλές φορές η όψη αυτή μπορεί να φουντώσει τις ανασφάλειες μας από απλά πράγματα π.χ. για την εμφάνιση μας μέχρι και σε σοβαρά πράγματα στις σχέσεις ή στη δουλειά μας. Πιθανώς να νιώθουμε απογοητευμένοι από κάποια σχέση, ειδικά αν την είχαμε φορτίσει με υπέρμετρες προσδοκίες.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα κάνει την Πέμπτη μια σύνθετη μέρα που χρειάζεται ιδιαίτερους χειρισμούς κυρίως στην επικοινωνία σας με τους άλλους, συναδέλφους, συγγενείς και φίλους. Όλοι σήμερα θα είναι πιο υπερευαίσθητοι και δύσκολα θα κοντρολάρουν τα νεύρα ή τα συναισθήματα τους κι αυτό μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα υπερτονίζει τις τάσεις φυγής ή μπορεί σήμερα να νιώθετε την ανάγκη για μια διέξοδο αν έχετε πιεστεί με κάποια πράγματα και θέλετε κάπως να καθαρίσει το μυαλό σας. Από την άλλη, μπορεί να έχουν πέσει πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις πάνω σας και να θέλετε να μοιραστείτε το φορτίο αυτό και με κάποια πρόσωπα που εμπιστεύεστε.

Καλό θα ήταν μάλιστα να επικοινωνήσετε με ξεκάθαρο και όσο μπορείτε λιγότερο φορτισμένο τρόπο τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, ώστε να λάβετε και τη σωστή βοήθεια. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε ευάλωτοι σε μια ερωτική σχέση, ειδικά αν το άτομο με το οποίο σχετίζεστε έχει τα δικά του προσωπικά θέματα, τα οποία δεν δείχνει να έχει και διάθεση να επιλύσει. 

ΔΙΔΥΜΟ

Η σημερινή όψη τετραγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη στο ζώδιο σας και τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσουν μεγαλύτερη ένταση στην ημέρα σας και να σας κάνουν ίσως και ευάλωτους ψυχολογικά και πιο κυκλοθυμικούς. Προσπαθήστε να μην ενδώσετε όμως στις πιέσεις και επιβάλλετε τους δικούς σας ρυθμούς.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή, ιεραρχήστε τις προτεραιότητες σας και μην επιτρέψετε σε κανένα και τίποτε να σας βγάλει από το πρόγραμμα σας χωρίς πολύ σοβαρό λόγο. Ακόμη, σήμερα δώστε μεγαλύτερη σημασία στα συναισθήματα σας. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ