Ancient Greek Sandals: Τα Made in Greece σανδάλια που λατρέψαμε - Μαύρα, ταμπά, λευκά - είναι τα παπούτσια του καλοκαιριού (φωτό)

Τα τύπου αρχαιοελληνικά σανδάλια ταιριάζουν με όλα!

Αν υπάρχει ένα ζευγάρι ανοιχτά παπούτσια που χρειαζόμαστε και κυρίως θέλουμε να φοράμε στις διακοπές, τότε σίγουρα αυτό είναι τα τύπου αρχαιοελληνικά σανδάλια.

Ας το παραδεχτούμε! Ταιριάζουν με όλα μας τα καλοκαιρινά σύνολα και μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως και το βράδυ.

Και το made in Greece brand, Ancient Greek Sandal είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε αφού - όπως θα κρίνατε και από το όνομά του - εξειδικεύεται στο να δημιουργεί κομμάτια σε υπέροχα σχέδια και πάντα με επιρροή από την τόπο μας.

Άλλωστε τα σανδάλια με επιρροές από την αρχαία Ελλάδα είναι κλασσικά και διαχρονικά και βλέπουμε κάθε χρόνο πέδιλα τύπου ancient greek σε διάφορες εκδοχές: δερμάτινα, φλατ και έχουν κορδόνια που δένουν ψηλά στο πόδι. Θυμίζουν πολύ την αρχαία Ελλάδα και ολοένα και περισσότερες γυναίκες τα επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους…

Δείτε επίσης: Made in Greece o Νικόλας Μίνογλου που τα Ancient Greek Sandals του, σαρώνουν στις διεθνείς αγορές! Ο παππούς του έφτιαχνε γαλότσες & σαγιονάρες Buffalo!

Έχοντας κάνει το απόλυτο success story μέσα στα χρόνια της κρίσης, αποκτώντας διεθνή απήχηση και υψηλές πωλήσεις σε καταστήματα κυρίως της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου, οι ιδρυτές του brand, Χριστίνα Μαρτίνη και Νικόλας Μίνογλου αποφάσισαν πριν μερικά χρόνια μετά το λανσάρισμα των AGS στην αγορά να εξασφαλίσουν το δικό τους αποτύπωμα στην Αθήνα με τη δημιουργία του πρώτου τους καταστήματος. 

Δείτε πειρισσότερα από τα σανδάλια του Ancient Greek Sandal στο ancient-greek-sandals.com

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ