Όταν ο Στέλιος Κουδουνάρης ντύνει τις διάσημες κυρίες της τηλεόρασης: Μπέττυ Μαγγίρα, Ιωάννα Μαλέσκου, Κατερίνα Καινούργιου (φωτό)

Φορούν τις υπέροχες δημιουργίες του

Κάνοντας μια γύρα στο Instagram του Στέλιου Κουδουνάρη βρήκαμε μερικές από τις υπέροχες δημιουργίες του, που έχουν φορέσει κατά καιρούς διάσημες κυρίες της τηλεόρασης.

Φυσικά ο γνωστός σχεδιαστής έχει ντύσει πολλές Ελληνίδες celebrities - και όχι μόνο - αφού δεν είναι λίγες εκείνες που θα στραφούν σε αυτόν και τα υπέροχα ρούχα του για κάποια ξεχωριστή τους εμφάνισή.

Από εντυπωσιακά φορέματα μέχρι πιο απλές δημιουργίες οι κυρίες της τηλεόρασης έχουν φορέσει outfits του σχεδιαστή είτε για κάποιο φωτογράφισή τους σε γνωστό περιοδικό, είτε για κάποια εμφάνιση σε αγαπημένες μας εκπομπές.

Η Μπέττυ Μαγγίρα είχε φορέσει ένα απίθανο λευκό φόρεμα στο “Your Face Sounds Familiar”, με την Αγγελική Μαρτσέκη να επιμελείται το look της.

Η στυλίστρια είχε επιμεληθεί όμως και το outfit της Ιωάννας Μαλέσκου, ένα κίτρινο τοπ με ασορτί φούστα που της πήγαινε αφάνταστα.

 

Κούκλα βέβαια και η Κατερίνα Καινούργιου με το λευκό jumpsuit του σχεδιαστή, αλλά φυσικά και η Έλενα Χριστοπούλου την οποία έντυσε ουκ ολίγες φορές στο My Style Rocks.

Υπέροχο είναι και το λευκό φόρεμα, τύπου πουκάμισο, που βλέπουμε να φορά η Σταματίνα Τσιμιτσιλή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ