Άση Μπήλιου: Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος στις 26 Μαΐου τα 12 ζώδια; - Το φεγγάρι φέρνει αλλαγές & ανατροπές

Μπορεί να αυξήσει το πάθος με το οποίο υπερασπιζόμαστε τα πιστεύω μας

Η πρώτη έκλειψη για το 2021 θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου στον άξονα Τοξότη – Διδύμων και η επιρροή της θα είναι έντονη. Όπως έχουμε πει πολλές φορές μια Σεληνιακή έκλειψη είναι πάντα Πανσέληνος και η συγκεκριμένη είναι Υπερ – Πανσέληνος, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται πιο κοντά στη γη.

Η έκλειψη της «ματωμένης» Πανσελήνου, όπως ονομάζεται το ολόγιομο φεγγάρι του Μαΐου, μπορεί να αυξήσει το πάθος με το οποίο υπερασπιζόμαστε τα πιστεύω μας και ίσως δεν θα λείψουν οι καβγάδες, αφού δεν θα έχουμε ευελιξία σκέψης και ίσως να μην είμαστε αντικειμενικοί και λογικοί. Θα τα κρίνουμε όλα με το συναίσθημα και θα πράττουμε πριν σκεφτούμε. Ακόμη, το ζώδιο που πραγματοποιείται η Πανσέληνος είναι ο Τοξότης και είναι το ζώδιο που αγαπά την ελευθερία και ίσως όλα αυτά τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού να μας φαίνονται απίστευτα περιοριστικά και να μας πνίγουν.

Επίσης, ο Τοξότης αγαπά τα ταξίδια, την περιπέτεια και την πνευματική επέκταση, έτσι αυτό το φεγγάρι μας ζητά να αξιολογήσουμε τη ζωή και τις επιλογές μας από ευρύτερη γωνία, να δούμε τη μεγάλη εικόνα και να μην χαθούμε στις λεπτομέρειες.

Αλλαγές και ανατροπές

Οι εκλείψεις είναι ταραχώδεις περίοδοι και φέρνουν ξαφνικές ανατροπές. Η Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη μπορεί να μας κάνει πιο συναισθηματικούς, ευαίσθητους και ευέξαπτους. Μπορεί να φέρει το τέλος σε μια κατάσταση ή μια σχέση και ή αυτή η απώλεια να φέρει πόνο και θλίψη, αλλά θα πρέπει να θυμόμαστε πάντα ότι μετά από ένα τέλος έρχεται μία νέα αρχή. Εξάλλου, ο Τοξότης ως μεταβλητό ζώδιο της φωτιάς δεν αρέσκεται στα δεσμά, του αρέσουν οι αλλαγές και βλέπει πάντα με αισιοδοξία τις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά του, απολαμβάνοντας το καινούριο που του φαίνεται συναρπαστικό.

Αυτό το «ματωμένο» φεγγάρι μπορεί να φέρει την κορύφωση σε μια κατάσταση, να αποκαλύψει μυστικά καλά κρυμμένα, αλλά και να πυροδοτήσει ακραία γεωφυσικά ή μετεωρολογικά φαινόμενα.

Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία που βρίσκεται στους Ιχθύς, αλλά είναι ο κυβερνήτης του Τοξότη, μπορεί να μας κάνει να φτάσουμε στα άκρα σε μια σχέση ή σε μια κατάσταση που μας ενοχλεί και να πούμε βαριές κουβέντες στην προσπάθεια μας να ξεφορτωθούμε ό,τι μας περιορίζει. Η υπομονή και η μετριοπάθεια θα είναι τα πιο σημαντικά «εργαλεία» για τη διαχείριση της Σεληνιακής ενέργειας, προκειμένου να μην πάρουμε αποφάσεις που θα μετανιώσουμε. Εξάλλου, μην ξεχνάμε ότι ο Κρόνος είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και θα ακολουθήσει και ο Ερμής, φέρνοντας σύγχυση και θολούρα στη σκέψη μας. Επίσης, οι ψευδείς ειδήσεις θα αφθονούν και θα πρέπει να διυλίζουμε περισσότερο τις πληροφορίες που λαμβάνουμε και να μην θεωρούμε τίποτα δεδομένο.

Η Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, αλλά όσους έχουν τον Ήλιο ή τον Ωροσκόπο τους από τις 2 έως τις 8 μοίρες του ζωδίου ή του ωροσκόπου τους.

Αν δεν ξέρετε σε ποια μοίρα είναι ο Ήλιος σας πατήστε εδώ.

Αν δεν ξέρετε σε ποια μοίρα είναι ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως σε ποιον τομέα θα επηρεάσει η έκλειψη της ματωμένης Πανσελήνου τους εκπροσώπους του ζωδιακού.

ΚΡΙΟΣ

Ξαφνικές αλλαγές, απρόοπτα και αποκαλύψεις μπορεί να αναστατώσουν το πρόγραμμα σας και να τροποποιήσουν τα πλάνα σας. Οι ανατροπές μπορεί να αφορούν όχι μόνο στα επαγγελματικά σας, αλλά και σε θέματα ταξιδιών, σπουδών, εκδόσεων, επαφών με ξένους και εξωτερικό και νομικά ζητήματα. Αυτά τα θέματα θα σας απασχολήσουν περισσότερο και ίσως θα πρέπει να τα αξιολογήσετε εκ νέου και να αλλάξετε την οπτική με την οποία τα χειρίζεστε. Μπορεί όμως η έκλειψη να σας φέρει και μια ευκαιρία σε αυτούς τους τομείς και να καταφέρετε να διευρύνετε την εκπαίδευσή σας, την πνευματικότητά σας ή να δημοσιεύσετε τις ιδέες σας στο διαδίκτυο. Ίσως τώρα βρείτε ένα άτομο που να σας εμπνεύσει και να πάει τη σκέψη σας παρακάτω και να αποτελέσει την αφορμή για να αλλάξετε το αντικείμενο ή το πεδίο ενδιαφέροντος που πιστεύατε ότι θέλετε να ακολουθήσετε. Οι αλλαγές αυτές μπορεί αρχικά να σας κλονίσουν, καθώς μοιάζουν αποσταθεροποιητικές, αλλά ίσως στο μέλλον να αποδειχτεί ότι είναι το καλύτερο για εσάς. Η Πανσέληνος σας παροτρύνει να αναζητήσετε το όραμα σας, να φτάσετε πιο μακριά και να αποκτήσετε νέες προοπτικές. Επίσης, μπορεί να αισθάνεστε κούραση, καθώς έχετε αναλάβει υποχρεώσεις άλλων και δεν αντέχετε άλλο με τα προβλήματα τους και το μόνο που θέλετε είναι να κοιτάξετε τις δικές σας ανάγκες.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα ζητήματα που θα φέρει στο προσκήνιο η έκλειψη αφορούν τα οικονομικά. Επενδύσεις, κληρονομικά, φορολογικά, θέματα διατροφών, αποζημιώσεων, μπόνους, το εισόδημα του συντρόφου σας ή χρήματα τρίτων που μπορεί να διαχειρίζεστε εσείς θα σας απασχολήσουν. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα γίνει κάτι κακό, μπορεί η αλλαγή να είναι θετική ή μπορεί να έχετε ξαφνικά κέρδη ή αν συμβεί κάτι και διακοπεί ένα έσοδο να βρείτε τον τρόπο και να το αντικαταστήσετε με κάτι άλλο. Ως Ταύροι βέβαια, με το που ακούτε αλλαγή στα οικονομικά σάς κόβεται η ανάσα, δείξτε ψυχραιμία και μην ταράζεστε. Εξάλλου, αυτό το φεγγάρι μπορεί να σας κάνει να θέλετε εσείς να αλλάξετε κάτι προκειμένου να αυξήσετε το εισόδημα και τα κέρδη σας και να αποφασίσετε κάποιες νέες συμφωνίες ή συνεργασίες. Μην ξεχνάτε όμως ότι έχουμε και ανάδρομους πλανήτες και θα πρέπει να περιμένετε λίγο για τα σχέδια σας. Τώρα μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μόνο τον σχεδιασμό. Επίσης, εξυπακούεται ότι αν έχετε παραμελήσει κάποιες υποχρεώσεις και λογαριασμούς και έχετε χρέη τώρα θα τα βρείτε μπροστά σας. Από την άλλη, αυτό το φεγγάρι θα φωτίσει και τα θέλω σας και αν είστε σε μια σχέση που σας περιορίζει, ίσως θα βρείτε το θάρρος για να πείτε το αντίο και ας ξεβολευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έκλειψη της ματωμένης Πανσελήνου θα κρίνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, προκειμένου να πάρετε αποφάσεις. Να θυμάστε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα δεν κρατά για πάντα αν δεν το τρέφουμε, δεν το φροντίζουμε και δεν το βοηθάμε. Άρα αν είστε σε κάποια σχέση ή συνεργασία που δεν σας κάνει ευτυχισμένους ή εσείς δεν προσφέρετε στους άλλους αυτό που έχουν ανάγκη, να είστε έτοιμοι για αλλαγές και αποφάσεις. Από την άλλη, αν όλα πάνε καλά και έχετε δώσει γη και ύδωρ σε αυτές τις σχέσεις, τότε οι αλλαγές θα είναι θετικές και άνθρωποι που σχετίζεστε θα σας δείξουν την ευγνωμοσύνη τους. Ίσως το φεγγάρι φωτίσει και κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν και τώρα να μάθετε κάποιες αλήθειες που από τη μία θα σας πληγώσουν, αλλά από την άλλη θα σας ξεκαθαρίσουν την εικόνα. Βέβαια, επειδή ο Ερμής, που είναι και κυβερνήτης σας, ετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του, να είστε πολύ προσεκτικοί σε ό,τι μαθαίνετε και να διασταυρώνετε καλά την κάθε πληροφορία που λαμβάνετε για να μην κατηγορήσετε λάθος ανθρώπους για λάθος λόγους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να κρατάτε γενικώς χαμηλούς τόνους και να μην είστε ματαιόδοξοι και προκλητικοί. Επειδή στα επαγγελματικά θα έχετε πολλές προτάσεις μην… καβαλήσετε το καλάμι, καθώς το μόνο που θα καταφέρετε είναι να κλωτσήσετε την τύχη σας και να καταστρέψετε τη φήμη σας.

Διαβάστε πως θα επηρεάσει η πανσέληνος και τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ