Αυτή η 15χρονη από σπάνια ασθένεια, έφτασε να μοιάζει 60 - Με εντυπωσιακή πλαστική επέμβαση δείχνει την ηλικία της επιτέλους (φωτο)

Δείτε πως είναι τώρα η κοπέλα... 

Η ιστορία της Xiaofeng, ενός νεαρού κοριτσιού από το Liaoning της Κίνας, έχει συγκινήσει τα ΜΜΕ, παγκοσμίως. Η 15χρονη κοπέλα πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που την κάνει να δείχνει γερασμένη, 

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε όλη την Ασία έγραψαν για το πώς τα πρώτα συμπτώματα της ασθένειας Progeria εμφανίστηκαν όταν η Xiaofeng ήταν μόλις ενός έτους και πώς από τα πρώιμα εφηβικά της χρόνια, αυτή έμοιαζε σαν μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Το ριτιδιασμένο δέρμα της την έκανε στόχο σκληρών σχολίων στο σχολείο της και το συνεχές bullying τηn έκανε να σταματήσει τις σπουδές της.

Η ιστορία της συγκίνησε εκατ. κόσμο, που έσπευσαν να βοηθήσουν την 15χρονη, προσφέροντας της χρήματα για να κάνει επέμβαση. 

"Μερικές φορές οι άνθρωποι με αποκαλούν «θεία « γιαγιά ». Με ρίχνει αρκετά", δήλωσε η ίδια σε μια συνέντευξη, τον περασμένο Δεκέμβριο.

"Με τον τρόπο που βλέπω τώρα, δεν θέλω να πάω στο σχολείο. Εάν θα μπορούσα να αλλάξω την εμφάνισή μου στο μέλλον, θα ήθελα να επιστρέψω στο σχολείο. Δεν χρειάζεται να γίνω πιο όμορφη. Θέλω μόνο να είμαι σαν τους άλλους έφηβους και να ζήσω χωρίς όλες τις παράξενες ματιές από τους άλλους αναφέρει το oditycentral

Μη μπορώντας να αντιμετωπίσει τους bullies στο σχολείο, αποφάσισε να μείνει μόνο στο σπίτι και να φροντίσει τα πουλιά της οικογένειάς της, ελπίζοντας ότι θα μπορούσε να ξαναρχίσει τις σπουδές της με διαφορετικές συνθήκες.

Weibo

Η ιστορία της ακούστηκε από τους κινεζικούς φιλανθρωπιστές όπως ο Guo Mingyi, ο οποίος διοργάνωσε εκδηλώσεις συγκέντρωσης χρημάτων στο όφελός της και κατάφερε να καλύψει το κόστος μιας πλαστικής επέμβασης για να δώσει στο κορίτσι την νεανική επιδερμίδα που πάντα επιθυμούσε. 

Στις 29 Δεκεμβρίου, η Xiaofeng υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση προσώπου, στη μύτη της, καθώς και διόρθωσης των ρυτίδων.

Το κόστος της παρέμβασης αρχικά ορίστηκε στα 500.000 γιουάν (72.000 δολάρια), αλλά ο Σι Λίνζι, ο σκηνοθέτης του Shenyang Sunline Plastic Surgery Hospital , δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι το νοσοκομείο του αποφάσισε να βοηθήσει το κορίτσι με το να της κάνει μέιωση 70%. 

Πλέον είναι μια άλλη κοπέλα, και νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ