Φρικτό περιστατικό στην Φλόριντα: 3χρονο αγοράκι πυροβόλησε την 2χρονη αδερφή του - βρήκε το όπλο μέσα στα μαξιλάρια του καναπέ - Χαροπαλεύει η μικρούλα (βίντεο)

Η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις

Ένα φρικτό περιστατικό σημειώθηκε στην Φλόριντα των ΗΠΑ όπου ένα 3χρονο αγοράκι πυροβόλησε κατά λάθος στο στήθος την 2χρονη αδερφή του.

Τώρα το κοριτσάκι δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή αφού τραυματίστηκε σοβαρά. Την ίδια ώρα η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις σύμφωνα με το Fox 13.

Το τρομερό συμβάν συνέβη την περασμένη Παρασκευή στο σπίτι του Chad Berrien στην Φλόριντα όπου είχε μαζευτεί με δύο φίλους του για να δουν αγώνα μπάσκετ.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο σερίφης Grady Judd σε συνέντευξη τύπου ένας 23χρονος άντρας που έχει ταυτοποιηθεί ως ο Kevonte' Wilson είχε φέρει μαζί του ένα όπλο το οποίο και έκρυψε ανάμεσα στα μαξιλάρια του καναπέ, όπου και έπαιζαν τα δύο παιδιά.

Σύμφωνα με το CNN άκουσε ξαφνικά ένα θόρυβο και έτρεξε να δει τι συμβαίνει όταν κατάλαβε ότι το κοριτσάκι είχε χτυπηθεί και είδε το αγοράκι να κλαίει και να τρέχει προς το σαλόνι.

Βάσει των όσων αναφέρει το Fox 13 ο άντρας πήρε και τα δύο παιδιά και έσπευσε στο νοσοκομείο ωστόσο στο δρόμο είχαν ένα τροχαίο, όταν συγκρούστηκαν με άλλο αυτοκίνητο.

Ήταν ένας καλός Σαμαρείτης που έσπευσε εκείνη την στιγμή να βοηθήσει και μετέφερε τελικά το αιμόφυρτο παιδί στο νοσοκομείο. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ