Ν. Χαρδαλιάς: Οι ζωές μας, οι αξίες μας, η δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται, από θαύμα δεν είχαμε νεκρό''- Το βίντεο της επίθεσης

Βίντεο από τη στιγμή της εμπρηστικής επίθεσης στις επιχειρήσεις της συζύγου του δημοσίευσε στο Facebook ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Στόχος εμπρηστών έγιναν τα ξημερώματα της Κυριακής ένα γυμναστήριο και ένα κατάστημα με παιδικά ρούχα, στην περιοχή του Βύρωνα, τα οποία ανήκουν στη σύζυγο του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς με γκαζάκια έξω από τις δύο επιχειρήσεις, που βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους, στην οδό Φορμίωνος. Από τις εκρήξεις που έγιναν, λίγο μετά τη 1:30, προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη των δύο επιχειρήσεων, καθώς και φωτιά μικρής έκτασης. Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Σημειώνεται, ότι προσήχθησαν πέντε άτομα, τα οποία αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα, αφού, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η ΕΛΑΣ.

 

 

Ν. Χαρδαλιάς: Οι ζωές μας, οι αξίες μας, η δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται!

Το μήνυμα ότι οι ζωές, οι αξίες και η δημοκρατία δεν τρομοκρατούνται στέλνει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, σε ανάρτηση του στο twitter, με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στις δύο επιχειρήσεις της συζύγου του στο Βύρωνα.

Συγκεκριμένα ο κ. Χαρδαλιάς αναφέρει στην ανάρτηση του:

 

 

«;Aνανδροι και θρασύδειλοι, εμμονικά ιδεοληπτικά ανθρωπάρια καλυμμένα με τις κουκούλες τους, κρυμμένα στο σκοτάδι που τόσο αγαπάνε. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Οι ζωές μας, οι αξίες μας, η δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται! Δεν σας φοβόμαστε, δεν κάνουμε βήμα πίσω για όλα όσα μάθαμε να παλεύουμε. Το φώς πάντα θα κερδίζει...».

 

 

Από την πλευρά της, η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, σε ανάρτησή της σημειώνει ότι «παρόλη την καταστροφή υλική και συναισθηματική, που υπέστη σήμερα η οικογένειά μου: ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ!!!». «Σε ένα κράτος δικαίου δε χωρούν και κυρίως δεν πετυχαίνουν πρακτικές τρομοκρατίας», σημειώνει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ