Eurovision 2021: Τα video με τα 5 μεγάλα φαβορί του Τελικού - παρακαλώ ακούστε το γαλλικό Voila απο την κρυσταλλινη φωνη της Barbara!

Θα κερδίσουν οι κλασικές μπαλάντες ή τα πιο pop τραγούδια;

Σήμερα 22/5 είναι ο μεγάλος τελικός της φετινής Eurovision με πέντε τραγούδια να βρίσκονται στη λίστα με τα μεγάλα φαβορί του διαγωνισμού.

Θα κερδίσουν οι κλασικές μπαλάντες, όπως αυτές που φέρνουν η Ελβετία και η Γαλλία ή τα πιο pop τραγούδια θα είναι εκείνα που θα βρεθούν στην κορυφή.

Πάντως η εκπρόσωπος της Γαλλίας, Barbara με το Voilà, είναι σίγουρα μια από τις διαγωνιζόμενες που έχει καταφέρει να τραβήξει τις εντυπώσεις με την κρυστάλλινη φωνή της.

Ας δούμε λοιπόν τα video με τα 5 τραγούδια - φαβορί της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας

Γαλλία: Barbara Pravi - Voila

 

Η Γαλλία είναι μια από τις χώρες που πέρασαν κατευθείαν στον μεγάλο τελικό ενώ σήμερα στις 22:00 η Barbara θα διεκδικήσει την νίκη με το τραγούδι της να έρχεται δεύτερο στα στοιχήματα για τον διαγωνισμό.

Ιταλία: Måneskin - Zitti E Buon

Με ένα συγκρότημα κατεβαίνει η Ιταλία στην Eurovision, ενώ να σημειωθεί ότι οι Måneskin αναδείχθηκαν νικητές του φεστιβάλ του SanRemo και ήρθαν  σε τηλεοπτικό talent show της ιταλικής τηλεόρασης, κάτι που έχει βοηθήσει την καριέρα τους να εκτοξευθεί στην γειτονική χώρα.

Μάλτα: Destiny - Je me Casse

 

Η 18χρονη Destiny Chukunyere - νικήτρια του X-Factor Malta είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει φέτος την χώρα της στον διαγωνισμό με το τραγούδι της να έχει αποσπάσει πολλά θετικά σχόλια.

Ελβετία: Gjon's Tears - Tout l'Univers

 

Ένα ακόμα μεγάλο φαβορί είναι ο  Gjon's Tears, ο νεαρός τραγουδιστής με καταγωγή από την Αλβανία ο οποίος εκπροσωπεί φέτος την Ελβετία με μια φοβερή μπαλάντα.

Κύπρος: Έλενα Τσαγκρινού - El Diablo

Στην λίστα με τα φαβορί βρίσκεται και το περίφημο πλέον El Diablo της Έλενας Τσαγκρινού η οποία φαίνεται να έχει μεγάλες πιθανότητες να πάρει την νίκη στον διαγωνισμό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ