Βίντεο η στιγμή που 11χρονο κορίτσι γλιτώνει από απαγωγή: Άντρας πήγε να την αρπάξει αλλά η μικρή ηρωίδα του αντιστάθηκε και ξέφυγε

Περίμενε στην στάση του λεωφορείου όταν έτρεξε προς το μέρος της

Ένα απίστευτο βίντεο με ένα κοριτσάκι που καταφέρνει να γλιτώσει την απαγωγή, κάνει τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του κόσμου.

Η μικρή ηρωίδα αντιστάθηκε στον άντρα που πήγε να την αρπάξει και κατάφερε να του ξεφύγει με τις εικόνες να έχουν γίνει viral.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο η Alyssa Bonal περίμενε στην στάση του λεωφορείου και είχε καθίσει για λίγο κάτω. Ξαφνικά ένα λευκό αυτοκίνητο σταματά λίγο πιο πέρα και ένας άντρας που κρατά μαχαίρι τρέχει προς το μέρος της για να την πιάσει.

Το εκείνη παίρνει την τσάντα της και τρέχει προς την άλλη κατεύθυνση ωστόσο ο επίδοξος απαγωγέας προλαβαίνει και την πιάνει.

Ωστόσο η μικρή άρχισε να παλεύει με αποτέλεσμα εκείνος να πέσει σε κάποιο σημείο κάτω και η 11χρονη να βρει την ευκαιρία να τρέξει και πάλι μακριά του.

Στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας βλέπουμε τελικά τον άντρα να φεύγει τρέχοντας προς το αμάξι του.

Σύμφωνα με τον insider ένας άντρας που έχει ταυτοποιηθεί ως Jared Paul Stanga συνελήφθη λίγο αργότερα  για την απόπειρα απαγωγής, μετά από έρευνες της αστυνομίας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ