Στην Eurovision η βασίλισσα Μάξιμα: Τα Outfits της και η κουβέντα για την μουσική με την διάσημη Youtuber «NikkieTutorials» (φωτό & βίντεο)

Aποκάλυψε ότι παίζει κιθάρα!

Την επίσημη πρόβα του Β Ημιτελικού της Eurovision παρακολούθησε την Πέμπτη η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας που είχε μια σειρά από συναντήσεις οι οποίες συσχετιζόντουσαν με το "Méér Muziek in de Klas" (Περισσότερη μουσική στην τάξη), το ίδρυμα του οποίου είναι επίτιμος πρόεδρος.

Στόχος του  "Méér Muziek in de Klas" είναι να εντάξει την μουσική στο πρόγραμμα διδασκαλίας των δημοτικών σχολείων της χώρας με την σύζυγο του βασιλιά Γουλιέλμου Αλέξανδρου να μεταβαίνει στο A.S. Talmaschool και να παρουσιάζει ένα διαδραστικό χώρο παιχνιδιού μουσικής στην αυλή του δημοτικού σχολείου.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες για την περίσταση η Μάξιμα είχε επιλέξει ένα μωβ φόρεμα από το brand της Victoria Beckham. Το είχε συνδυάσει με μπεζ γόβες και ίδιου χρώματος τσάντα - φακελο.

Instagram/ koninklijkhuis

Είχε τα μαλλιά της κάτω ενώ στα αυτιά της φορούσε ένα ζευγάρι όμορφα ασημένια σκουλαρίκια.

Στη συνέχεια η βασίλισσα βρέθηκε το απόγευμα, με 46 μαθητές από το σχολείο στην πρόβα για το δεύτερο ημιτελικό του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Instagram/ koninklijkhuis

Επίσης, με δύο από τους μαθητές, μίλησε για τη μουσική με το τρανσέξουαλ Ολλανδή YouTuber Nikkie de Jager, που είναι και μια από τις παρουσιαστές της Eurovision φέτος.

Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά ονόματα του Youtube με το κανάλι της «NikkieTutorials» να μετρά 13.8 εκατομμύρια followers!

Εκείνη, οι δύο μαθητές και η βασίλισσα που είχε ντυθεί με ένα όμορφο φόρεμα από τον οίκο Natan σε κίτρινο και γκρι χρώμα, απάντησαν ερωτήσεις σχετικά με την μουσική ενώ η Μάξιμα αποκάλυψε ότι παίζει κιθάρα και πως θα ήθελε να ασχοληθεί και με το πιάνο ωστόσο έχει πολλές υποχρεώσεις.

Να σημειωθεί ότι ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision πραγματοποιείται στην Ολλανδία, ενώ το μεγάλος τελικός είναι σήμερα (22/5) στις 22:00.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ