H Chiara Ferragni νέα πρέσβειρα του οίκου Bulgari - Η διάσημη Ιταλίδα fashion influencer πρωταγωνιστεί στην παγκόσμια καμπάνια (φώτο)

Για την καμπάνια η διάσημη Ιταλίδα  πόζαρε  για τον φακό του Giulio Rustichelli με μερικά από τα πιο εμβληματικά  κοσμήματα του οίκου,

Είναι ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα στο χώρο της μόδας.

Το 2009, πολύ πριν η τρέλα του Instagram μπει στη ζωή μας, η Chiara Ferragni, έφτιαξε το blog, The Blond Salad".

Έναν ιστότοπο στον οποίο ανέβαζε διάφορες εμφανίσεις της, για να τις μοιραστεί με τους φίλους , τους συγγενείς της, και μερικούς ακόλουθους.

Σιγά-σιγά, η δημιουργικότητα και η τρελή γοητεία της νεαρής γυναίκας προσελκύουν την προσοχή πολλών χρηστών του Διαδικτύου σε όλο τον κόσμο.

Οι εταιρείες βλέποντας πόσο διαδραστική είναι η σχέση της με τους ακόλουθους της, αρχίζουν να ενδιαφέρονται γι' αυτή και να της προτείνουν συνεργασίες.

Σήμερα για πολλούς η Chiara Ferragni είναι η απόλυτη σταρ στον κόσμο της μόδας.

Εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο την θεωρούν πρότυπο στυλ.

Με πάνω από 23,5 εκατομμύρια οπαδούς Instagram , πλέον η Chiara Ferragni, είναι μια από τις πιο πολυπόθητες προσωπικότητες της μόδας.

O οίκος κοσμημάτων, Bulgari ανακοίνωσε στις 11 Μαΐου ότι η διάσημη fashion influencer, θα είναι η παγκόσμια πρέσβειρα της φίρμας Bulgari.

Στο νέο της ρόλο, η 34χρονη επιχειρηματίας θα είναι υπεύθυνη για την υποστήριξη της φίρμας , της οποίας τις αξίες οφείλει να μεταφέρει  σε ένα διεθνές  κοινό.

Για την καμπάνια η διάσημη Ιταλίδα  πόζαρε  για τον φακό του Giulio Rustichelli με μερικά από τα πιο εμβληματικά  κοσμήματα του οίκου, αναφέρει το γαλλικό Elle.

"Είμαι πολύ περήφανη που είμαι μέλος της οικογένειας Bulgari επειδή είμαι πολύ στενά συνδεδεμένη με τον οίκο  αλλά και με τον Jean-Christophe Babin και τη Lucia Silvestri",

εξηγεί  στο σχετικό δελτίο τύπου η Chiara Ferragni.

Η κληρονομιά του Bulgari αντικατοπτρίζει το θάρρος του ιταλικού design, διάσημου σε όλο τον κόσμο και όλες τις αξίες που πάντα μοιραζόμασταν. ", καταλήγει.

Η Chiara Ferragni δεν είναι το μόνο διάσημο πρόσωπο που θα εκπροσωπήσει τον οίκο Bulgari.

Ανάλογος ρόλος ανατέθηκε και στον Γάλλο ηθοποιό Φρανσουά Σίβιλ για τα αντρικά κοσμήματα.

"Είναι μεγάλη χαρά και τιμή μου που ανήκω στην οικογένεια Bulgari, έναν οίκο απόλυτης κομψότητας", δήλωσε ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ