Τολμηρός ο Κώστας Μπακογιάννης: Ο Δήμαρχος Αθηναίων έκανε ελεύθερη πτώση ανήμερα της γιορτής του - ''Το δώρο που μου έκανα, στη μνήμη του φίλου μου Θοδωρή Παντελάκη''

Δείτε την ανάρτηση του... 

Αρκετά τολμηρός φαίνεται πως είναι ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης αφού ανήμερα της ονομαστικής του εορτής έκανε... ελεύθερη πτώση! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη • Kostas Bakoyannis • (@kostasbakoyannis)

Ανάρτησε μάλιστα και σχετικό στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

 

«Τα μυαλά είναι σαν τα αλεξίπτωτα, λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά». Το δώρο που μου έκανα, στη μνήμη του φίλου μου Θοδωρή Παντελάκη. Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες», έγραψε ο κ. Μπακογιάννης. Σημειώνεται ότι ο Θ. Παντελάκης ήταν φίλος του δημάρχου Αθηναίων στα αλεξίπτωτα που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια άλματος το 2004 στο Ρέθυμνο.

Μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή του ο κ. Μπακογιάννης είχε αναφερθεί στην εμπειρία του ως εθελοντής αλεξιπτωτιστής στον ελληνικό στρατό, αλλά και στις διαφωνίες που είχε η μητέρα του, Ντόρα Μπακογιάννη.

Όπως ήταν φυσικό τα likes και τα σχόλια πήραν φωτιά, με όλους τους φίλους και τους ακολούθους του να του εύχονται ''Χρόνια πολλά''! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ