Βαρύ πένθος για την Νέλλη Γκίνη - 'Εχασε την πολυαγαπημένη της αδερφή (φωτό)

Με μια ανάρτηση της αποκάλυψε το πένθος που βιώνει.. 

Δύσκολες ώρες περνάει η Νέλλη Γκίνη. Η καταξιωμένη ηθοποιός και τραγουδίστρια έχασε την αδελφή της και είναι συντετριμμένη.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Η ίδια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως για ένα χρονικό διάστημα θα μείνει εκτός των social media.

«Ένας δικός μου άνθρωπος, η αδελφή μου έφυγε, δεν έχω δύναμη, θα λείψω, σας ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά η Νέλλη Γκίνη, με τους διαδικτυακούς της φίλους να σπεύδουν να τη συλλυπηθούν.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και χαμογελάει

 

Η Νέλλη είναι γεννημένη το 1949 στον Πειραιά με ρίζες από την Κέρκυρα.  Σπούδασε στη σχολή του Κωστή Μιχαηλίδη και στη συνέχεια αποφοίτησε από τη σχολή του Εθνικού Ωδείου.

Η μητέρα της ήταν μοδίστρα και πολλά ρούχα που φορούσε ακόμη και σε ταινίες είναι ραμμένα από την ίδια τη μανούλα της. Πιστεύει στον Θεό και αισθάνεται την Παναγιά να την προστατεύει. Βαριέται τις κοσμικότητες, ενώ είναι απλή και ζεστή. Δηλώνει πως δεν είναι ιδιαίτερα κοκέτα (αν και πάντοτε κομψή) ενώ της αρέσει να γυμνάζεται και να περπατά.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Λατρεύει την επαφή με τον κόσμο ενώ είναι πάντοτε άμεση μαζί της. Της λείπει ένας σύντροφος και πλέον οι σχέσεις της με τον μονάκριβο γιο της έχουν αποκατασταθεί πλήρως.

 Η Νέλλη Γκίνη είχε τρεις μεγάλης διάρκειας σχέσεις και δύο γάμους.  Ο πρώτος κράτησε 9 μήνες και ο δεύτερος μόλις 15 μέρες ενώ ο γιος της είναι παιδί εκτός γάμου. Ο πιο μεγάλος της έρωτας ήταν με τον Μιχάλη Ζαμπέτα (γιο του Γιώργου Ζαμπέτα) και έκτοτε δεν έφυγε από τη ζωή της αν και χώρισαν άσχημα καθώς εκείνη επέλεξε να μην κρατήσει το παιδί τους και να κάνει έκτρωση γράφει η Έπη Τρίμη στο enimerotiko.

Επικοινωνούσαν πάντα παρότι και οι δύο είχαν προχωρήσει τις ζωές τους μετά τον χωρισμό τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ