Πώς θα ονομάσει η πριγκίπισσα Βεατρίκη το μωρό της; - Τα στοιχήματα άρχισαν - Ιταλικό όνομα ή φόρος τιμής στον Πρίγκιπα Φίλιππο; (φώτο)

"Οι τελευταίες προβλέψεις υποδηλώνουν ότι η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο σύζυγος της Edoardo θα επιλέξουν ένα παραδοσιακό όνομα με αναφορά στις ιταλικές ρίζες του τελευταίου, και μέχρι σήμερα τα ονόματα  Florence και  Theodore  προηγούνται στα στοιχήματα",

Αμέσως μετά την είδηση ​​την Τετάρτη ότι η πριγκίπισσα Βεατρίκη  και ο σύζυγός της Edoardo Mapelli Mozzi περιμένουν το πρώτο τους παιδί, οι εταιρείες στοιχημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο έπρεπε να εργαστούν σκληρά για τις προβλέψεις για το όνομα του μωρού!

Τα στοιχήματα πήραν κιόλας φωτιά. 

Προς το παρόν τα τοπ στοιχήματα αφορούν την ιταλική καταγωγή του Edoardo.

O σύζυγος της πριγκίπισσας Βεατρίκης προέρχεται από ιταλική αριστοκρατική οικογένεια.

Ο πατέρας του Edoardo είναι ο Count Alessandro Mapelli Mozzi, και ως ο μεγαλύτερος γιος του, ο Edoardo θα κληρονομήσει την πατρογονική έδρα της οικογένειας, το παλάτι Villa Mapelli Mozzi του 18ου αιώνα στη βόρεια Ιταλία.

Οπότε οι τοπ προβλέψεις για το όνομα του μωρού που θα φέρει στον κόσμο η πριγκίπισσα Βεατρίκη εστιάζουν στην ιταλική καταγωγή του πατέρα του.

 

 

Προηγούνται τα ονόματα  Florence και  Theodore με τη Ladbrokes να ορίζει τις αποδόσεις στα 4/1 και 9/2, αντίστοιχα.

Ακολουθούν τα ονόματα Arabella 5/1,  Cecilia (6/1),  Julius (6/1) και  Francesco με (6/1) επίσης .

 

 

"Οι τελευταίες προβλέψεις υποδηλώνουν ότι η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο σύζυγος της Edoardo θα επιλέξουν ένα παραδοσιακό όνομα με αναφορά στις ιταλικές ρίζες του τελευταίου, και μέχρι σήμερα τα ονόματα  Florence και  Theodore  προηγούνται στα στοιχήματα", δήλωσε ο Alex Apati του Ladbrokes, σύμφωνα με το περιοδικό People.

 

 

 

Το ζευγάρι θα μπορούσε επίσης να επιλέξει να αποτίσει φόρο τιμής στον αείμνηστο παππού της Beatrice, πρίγκιπα Φίλιππο - και δεν θα ήταν οι  μόνοι που πήραν τέτοια απόφαση.

 

 

 

 

Η αδερφή της πριγκίπισσας Βεατρίκης Ευγενία και η ξαδέλφη της, η Zara Tindall, και οι δύο τίμησαν τον παππού τους λίγο πριν από το θάνατό του δίνοντας στους νεογέννητους γιους τους το μεσαίο όνομα Φίλιππος.

 

 

Και το όνομα Philippa είναι κορυφαία επιλογή στα στοιχήματα, για το κοριτσάκι που περιμένουν η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι , σύμφωνα με την Ladbrokes.

 

 

Άλλες κορυφαίες  προβλέψεις για το όνομα που θα πάρει το μωρό της πριγκίπισσας Βεατρίκης περιλαμβάνουν τα ονόματα   Emmeline, Madeleine,  Clementine,  Allegra,  Gabriella και  Isabella αν είναι κορίτσι, και τα ονόματα, Hugo, Alexander, Rupert, Alfonso, Alberto και Teddy αν είναι αγόρι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ