Άφωνος ο πλανήτης με το βίντεο της αρπαγής τετράχρονου από νεαρό - το νήπιο βρέθηκε νεκρό - Η αγωνία για τον αδερφούλη του (φωτό)

Επέτρεψε για να αρπάξει και τον μικρό Carter

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα που έγινε στις ΗΠΑ συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες τον πλανήτη με το βίντεο νεαρού που απαγάγει από το κρεβατάκι του τετράχρονο αγοράκι να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ο 18χρονος Darriyn Brown έχει συλληφθεί για την δολοφονία του Cash Gernon και είναι τώρα ήδη αντιμέτωπος με τις κατηγορίες για απαγωγή και κλοπή. Αν επιβεβαιωθεί ότι είναι ο δολοφόνος του παιδιού τότε στη λίστα θα προστεθεί και η κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

 Τα δύο αδέρφια κοιμόντουσαν στην κούνια τους όταν ο νεαρός μπήκε μέσα στο δωμάτιο πήρε στα χέρια τον τετρτάχρονο και έφυγε.

Το άτυχο αγόρι βρέθηκε νεκρό από μαχαιριές μόλις μισό μίλι μακριά από το σπίτι του, σύμφωνα με την daily mail ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατός του προκλήθηκε από «αιχμηρό όπλο».

Ο δράστης μάλιστα επέστρεψε αργότερα στο σπίτι για να αρπάξει και το δίδυμο αδερφό του, όπως φαίνεται και από το βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα που είχε τοποθετηθεί στο δωμάτιο των παιδιών. Ωστόσο κάτι τον τρόμαξε και τελικά έφυγε από το σπίτι χωρίς να προλάβει βλάψει τον Carter.

Σύμφωνα με την The Sun η Monica Sherrod, η σύντροφος του πατέρα των παιδιών κάλεσε τις αρχές και δήλωσε την εξαφάνιση του τετράχρονου ωστόσο το πτώμα του είχε βρεθεί ήδη από την αστυνομία. Ο πατέρας του παιδιού από την άλλη φέρεται να είναι εξαφανισμένος και οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν.

Την ίδια ώρα η βιολογική μητέρα των παιδιών σύμφωνα με την αστυνομία έψαχνε τα δίδυμα εδώ και κάποιο καιρό, ενώ επανενώθηκε με τον γιο της μετά τον θάνατο του αδερφού του.

Σύμφωνα με την daily mail  Darriyn Brown πιθανότατα μπήκε μέσα στο σπίτι από την πόρτα του γκαράζ που ήταν ξεκλείδωτη και στην συνέχεια έσπασε την πίσω πόρτα.


Η  Monica Sherrod, που είναι και κηδεμόνας των παιδιών, είπε στο βρετανικό μέσο ότι ο Brown ήταν γνωστός στην οικογένεια ως ο αδερφός του φίλου του μεγάλου της γιου ωστόσο δεν μπορούσε να εξηγήσει τι μπορεί να τον οδήγησε στο να αρπάξει το παιδί.

Ακόμα τα αίτια της δολοφονίας δεν είναι γνωστά ωστόσο οι Αρχές ερευνούν το άγριο αυτό έγκλημα και αναμένουν το τελικό πόρισμα του ιατροδικαστή για να ρίξει φως στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ