Η Mila Kunis & ο Ashton Kutcher δείχνουν το υπερπολυτελές αγρόκτημα - έπαυλή τους στο Λος Άντζελες (φωτό)

Έφτιαξαν το σπίτι των ονείρων τους!

Μια απίθανη έπαυλη - αγρόκτημα έχουν στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια ο Ashton Kutcher και η σύζυγός του Mila Kunis.

Το διάσημο ζευγάρι άνοιξε τις πόρτες του υπερπολυτελούς σπιτιού του στο Architectural Digest και πάθαμε πλάκα τόσο με το εσωτερικό, όσο και με το εξωτερικό.

Το ζευγάρι, που δύο παιδιά, χρειάστηκε 5 χρόνια για να ολοκληρώσει το σπίτι των ονείρων του με την 37χρονη και τον 43χρονο κα παίρνουν ιδέες αρχικά και μέσα από το Pinterest!

«Το να φτιάχνεις ένα σπίτι από το μηδέν δεν είναι εύκολο, είτε θα μας ενώνε, είτε θα διέλυε» είπε στο γνωστό περιοδικό η Mila Kunis.

 

Δείτε περισσότερες φωτό πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Τελικά όχι μόνο είχαν την ίδια αισθητική αλλά λάτρεψαν και την δουλειά του αρχιτέκτονα Howard Backen από το αρχιτεκτονικό γραφείο Backen & Gillam Architects.

«Όταν είδαμε ο ένας τον πίνακα (στο Pinterest) του άλλου είδαμε ότι το 90% των φωτογραφιών ταίριαζαν και τα περισσότερα σπίτια που είχαμε κάνει pin ήταν σχεδιασμένα από τον Howard» είπε από πλευράς του ο Ashton Kutcer.

Έτσι με την εμπειρία του αρχιτέκτονα και κοινό «στόχο» κατάφεραν να φτιάξουν μια έπαυλη που συνδυάζει τα στοιχεία του αγροκτήματος με εκείνα ενός σύγχρονου, υπερπολυτελούς σπιτιού.

Στο οικόπεδο υπάρχει η κύρια οικία που θυμίζει αγροικία η οποία συνδέεται με έναν μοντέρνο αχυρώνα, ένας χώρος που είναι τόσο για τους επισκέπτες του διάσημου ζευγαριού όσο και για διασκέδαση!

Η Mila Kunis ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί όταν ξεκίνησαν αυτό το ταξίδι και το ζευγάρι είχε στο μυαλό του εκτός από την αισθητική και τα χρώματα που ήθελαν να χρησιμοποιήσουν και το μέλλον της οικογένειάς τους.

Δείτε περισσότερες φωτό πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Με σιδερένιους πολυελαίους και έντονο το στοιχείο του ξύλου και γενικά των υλικών που θα έβρισκε κανείς σε ένα αγρόκτημα πρόκειται για ένα φανταστικό σπίτι. Την ίδια ώρα η διακόσμηση, τα έπιπλα που έχουν επιλέξει αλλά και λεπτομέρειες όπως η μαύρη επένδυση στα παράθυρα κάνει τον χώρο να έρχεται στο σήμερα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ