Η Kaia Gerber στην Vogue: Οι στυλιστικές συμβουλές της μαμάς Cindy Crawford και όλα τα outfits που φοράει μέσα στην εβδομάδα (φωτό & βίντεο)

Μίλησε και για τον σύντροφό της Jacob Elordi

Στο cover της Αμερικανικής Vogue η Kaia Gerber που πόζαρε με μια εκπληκτική Haute Couture δημιουργία του οίκου Chanel.

Στα 19 της η κόρη της Cindy Crawford είναι ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα της γενιάς της και τίποτα δεν φαίνεται να σταματά λαμπρή πορεία στο χώρο της μόδας.

Στις εικόνες που έχουν αναρτηθεί στα social media του γνωστού περιοδικού, αλλά και του νεαρού top model την βλέπουμε με την υπέροχη ροζ παλ τουαλέτα του γνωστού οίκου, αλλά και και μαζί με την πανέμορφη μαμά της στην οποία μοιάζει πολύ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Μάλιστα σε βίντεο η ίδια μοιράστηκε με την Vogue τα outfits που φοράει μέσα στην εβδομάδα ενώ όπως σημειώνει η συμβουλή της μητέρας της είναι το περίφημο «less is more» με την ίδια να προσθέτει ότι έχει εμπνευστεί από τα κλασσικά looks που επιλέγει η διάσημη μαμά της.

Ακόμα όμως η  Kaia Gerber, που ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 13 της μόλις χρόνια, μίλησε και για τον δεσμό της με τον ηθοποιό Jacob Elordi, με τον οποίο βγαίνει ήδη από τον Σεπτέμβριο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TODAY (@todayshow)

«Το να μπορώ να είμαι με κάποιον που εμπιστεύομαι, που δεν θέλουμε ο ένας κάτι από τον άλλο, το να έχω μια ασφαλή, σταθερή σχέση έχει πραγματικά ανοίξει τα μάτια μου στις πιθανότητες της αγάπης και του τι σημαίνει να αγαπάς κάποιον χωρίς όρους» είπε χαρακτηριστικά για τον 23χρονο σύντροφό της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ