Άγριες Μέλισσες: Χαμός στο twitter με τον... θάνατο του Κωνσταντή - Ποιο θα είναι το τέλος του στο φινάλε της 2ης σεζόν; (βίντεο)

Τι θα γίνει τελικά με τον ηθοποιό; 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, που οδεύουν στο τέλος του δεύτερου κύκλου, όπου πολλές ιστορίες των πρωταγωνιστών θα ολοκληρωθούν, ενώ κάποιοι ήρωες δεν θα ζήσουν για να... δουν την τρίτη πολυαναμενόμενη σεζόν, που θα διαδραματιστεί στην Χούντα!

Στο Πρωινό του Αnt1 χθες, ο Αλέξης Μίχας έδωσε ένα από τα πιο δυνατά spoilers, ένα spoiler που τάραξε πολύ το κοινό και τους φανς της πολυαγαπημένης μας σειράς.

Στο τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν θα δούμε τα δύο αδέρφια Σεβαστών, τις αδερφές Σταμίρη, αλλά και τον Λάμπρο με τον Μιλτιάδη, ταμπουρωμένους μέσα στο σπίτι της Λένιώς. Η Μυρσίνη έχει μάθει τα πάντα για τον φόνο του Σέργιου και ετοιμάζεται να κάνει το πιο μεγάλο κακό. 

Βάζει φωτιά στο σπίτι και... ένας ήρωας πεθαίνει. Ποιος είναι αυτός; Κάποιοι κάνουν λόγο για τον Κωνσταντή, άλλοι πάλι λένε πως θα θυσιαστεί ο Μιλτιάδης να σώσει τους υπόλοιπους. Πάντως στο Twitter δεν άρεσε καθόλου η ιδέα, ο Κωνσταντής να φύγει με αυτόν τον τρόπο από το σίριαλ εποχής. 

Πάμε να δούμε μερικά από τα tweets που έκαναν το team Κωνσταντής Σεβαστός 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φυσικά όλα αυτά αποτελούν spoilers τα οποία μπορεί να μην ισχύουν. Όπως όλοι ξέρουμε οι σεναριογράφοι κρατούν επτασφράγιστο μυστικό το τέλος της σεζόν...

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ