26 vintage pics για τις φανατικές θαυμάστριες του Pierce Brosnan - Όταν ήταν νέος & πολύ, μα πολύ ωραίος!

Ακόμα και στα 68 παραμένει γοητευτικός 

Όλοι οι άντρες που έχουν υποδυθεί τον James Bond είχαν αυτό το «κάτι» και ο Pierce Brosnan δεν αποτελεί εξαίρεση αφού ειδικά όταν ήταν νέος ήταν πολύ ωραίος!

Ακόμα και στα 68 του χρόνια παραμένει γοητευτικός, πόσο μάλλον λοιπόν στην δεκαετία του 80 και του 90 που ήταν και στις δόξες του.

Στο vintag.es βρήκαμε λοιπόν 26 φωτογραφίες του ηθοποιού από το Remington Steele, την τηλεοπτική σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε από το 1982 ως το 87.

Γεννημένος στην Ιρλανδία ο Brosnan ήταν μοναχογιός και μεγάλωσε στην πόλη Νέβαν με τον παππού και τη γιαγιά του, καθώς ο πατέρας του είχε φύγει όταν ήταν μωρό και η μητέρα του είχε πάει στο Λονδίνο για να εργαστεί ως νοσοκόμα. 

Μετά το θάνατο του παππού και της γιαγιάς του έζησε μέχρι τα δέκα του περίπου χρόνια με διάφορους συγγενείς και γνωστούς. Τελικά στα μέσα της δεκαετίας του '60 πήγε να μείνει με την μητέρα του και τον πατριό του, αρχικά σε ένα χωριό της Σκωτίας και αργότερα στο Λονδίνο.

Όσο ζούσε στην Ιρλανδία πήγαινε σε ένα σχολείο που λειτουργούσε υπό τη διεύθυνση της θρησκευτικής κοινότητας των Χριστιανών Αδελφών (Christian Brothers). Για την εκπαίδευση στο συγκεκριμένο σχολείο ο Brosnan σε διάφορες συνεντεύξεις του έχει εκφράσει την απέχθειά του, επικρίνοντας την καταπίεση που ασκούσαν οι Χριστιανοί Αδελφοί, τους οποίους χαρακτήρισε υποκριτές, στους μαθητές.

 Στο Λονδίνο γράφτηκε στο Elliott School το οποίο εγκατέλειψε στα δεκαέξι του. Θέλοντας να γίνει ζωγράφος γράφτηκε στο Central Saint Martins College of Art and Design, στη συνέχεια για ένα διάστημα εργάστηκε σε ένα τσίρκο και αργότερα σπούδασε τρία χρόνια στο Drama Centre London.

Μετά την αποφοίτησή του από το Drama Centre London το 1975, ξεκίνησε να δουλεύει ως βοηθός διευθυντή σκηνής στο Βασιλικό Θέατρο του Γιόρκ (York Theatre Royal), όπου έκανε και το ντεμπούτο του ως ηθοποιός στο έργο Wait Until Dark. Στη συνέχεια επιλέχτηκε από τον Τένεσι Ουίλιαμς για τον ρόλο του McCabe στο έργο The Red Devil Battery Sign και το 1977 από τον Φράνκο Τζεφιρέλι για το έργο Filumena του Εντουάρντο Ντε Φίλιππο (Eduardo De Filippo).

Στις Η.Π.Α, όπου εγκαταστάθηκε το 1982, έγινε ιδιαίτερα γνωστός με την τηλεοπτική μίνι σειρά Manions of America στην οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δείτε όλες τις vintage φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ