Οι Κινέζες ξετρελάθηκαν με τη νέα έκθεση - μαμούθ της Louis Vuitton στην Hangzhou: Ταξίδι στα 160 χρόνια ιστορίας του οίκου (φωτό & βίντεο)

Συγκεντρώνει ρούχα, αντικείμενα και αξεσουάρ από το αρχείο του LV με τις πιο πρόσφατες δημιουργίες του

Ξετρελαμένες οι Κινέζες με την έκθεση του Louis Vuitton στην Hangzhou, μιας πόλης γνωστής για την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της και την μοντέρνα ζωντάνια της.

Μετά τον πρώτο σταθμό της έκθεσης στην πόλη Wuhan της Κίνας το 2020, ο γνωστός οίκος έφερε την SEE LV στην Hangzhou με π0λλά διάσημα πρόσωπα της Κίνας να βρίσκονται στα εγκαίνια που έγιναν στις 15 Μαΐου.

Ανάμεσά τους η τραγουδίστρια και ηθοποιός Wang Feifei, ο ηθοποιός Gong Jun, η μουσικός και ηθοποιός Ouyang Nana και η ηθοποιός Zhou Ye.

Instagram/louisvuitton

Instagram/louisvuitton

Instagram/louisvuitton

Οι Κινέζοι celebrities περιηγήθηκαν στους χώρους της έκθεσης και θαύμασαν τα ρούχα και τις τσάντες του διάσημου brand που διαθέτει καταστήματα στην Κίνα.

Η έκθεση αποτελεί ένα ταξίδι στα 160 χρόνια ιστορίας του γνωστού οίκου και σε αυτή έχουν συνδυαστεί ρούχα, αντικείμενα και αξεσουάρ από το αρχείο του LV με τις πιο πρόσφατες δημιουργίες του.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει ο οίκος «το SEE LV επιτρέπει στους επισκέπτες να εμβαθύνουν στο σύμπαν του Louis Vuitton μέσω συναρπαστικών και ψηφιακών εμπειριών

Την ίδια ώρα η έκθεση συγκεντρώνει μια αξιοσημείωτη κολεξιόν από σύγχρονες συλλογές, δημιουργίες που τοποθετούνται στις αρχές του 20ου αιώνα, καλλιτεχνικές συνεργασίες αλλά και εμβληματικές δερμάτινες δημιουργίες».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ