Η λίστα του Γολγοθά του Κωνσταντίνου Αγγελίδη - 7 χειρουργεία στο κεφάλι, απώλεια 25 κιλών & δύο διασωληνώσεις

Ο απολογισμός του τροχαίου που είχε τον Δεκέμβριο του 2017...

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδηςμετά το σοβαρό τροχάιο που είχε το 2017, κάνει συνεχώς έναν αγώνα δρόμου για να μπορέσει μα ζει μια φυσιολογική ζωή. 

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την μουσική εκπομπή «Mega Star», στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού - εκπομπή της οποία συμπαρουσίαζε για 7 χρόνια.

 

 

Το 2006 μπήκε στη ζωή του o «Όμορφος κόσμος το πρωί» και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Στη συνέχεια, παρουσίασε το παιχνίδι περιπέτειας και δράσης «Go straight» στον ANT1. 

Κάποια χρόνια πριν το τροχαίο είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς εργαζόταν ως διευθυντής επικοινωνίας και οργάνωσης στο χώρο της εστίασης.

 

 

 

 

Βράχος δίπλα του σε αυτό τον Γολγοθά που περνά από την ημέρα του σοβαρού τροχαίου του είναι η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη.

Η τελευταία της ανάρτηση είναι ένας απολογισμός του τροχαίου του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μέχρι σήμερα.

«Απολογισμός τροχαίου 24/12/2017. Σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, 2 μήνες εντατική, 2 διασωληνώσεις, Απώλεια 25 κιλών, 2 χρόνια σε κέντρο αποκατάστασης, 7 χειρουργεία στο κεφάλι, 1 χειρουργείο στα μάτια 1 χειρουργείο στο λαιμό, 1 χειρουργείο στους αχίλλειους τένοντες , 1 χειρουργείο στο χέρι , ορθοδοντική θεραπεία 2 χρόνων και φυσικά συνεχίζουμε με φυσικοθεραπείες, εργοθεραπεέες και λογοθεραπεέες Κι όμως είσαι ακόμα εδώ και το παλεύεις… είσαι Μαχητής Κωνσταντίνε μου γι’αυτο Σ’ΑΓΑΠΩ!!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ