To «photobomb» της Μέγκαν Μαρκλ στο τρέιλερ της σειράς του πρίγκιπα Χάρι & της Όπρα: Η σκηνή από την κηδεία της Νταϊάνα (φωτό & βίντεο)

Η Όπρα και ο Χάρι θα κάνουν συζητήσεις για την ψυχική υγεία και τη συναισθηματική ευεξία

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ από την σειρά ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Όπρα για την ψυχική υγεία στο οποίο βλέπουμε μεταξύ άλλων για μερικά λεπτά και την Μέγκαν Μαρκλ.

Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στο Τηλεοπτικό δίκτυο Apple TV+ στις 21 Μαΐου και σε αυτή πέρα από τον γιο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και την γνωστή παρουσιάστρια μιλούν και μια σειρά από άλλα διάσημα πρόσωπα όπως η Lady Gaga και η Glenn Close.

Photo:Youtube/Apple Tv

Photo:Youtube/Apple Tv

Κατά τη διάρκεια των δύο λεπτών του τρέιλερ, εμφανίζεται ο Χάρι με τη σύζυγό του Μέγκαν, η οποία φοράει ένα μπλουζάκι Mère Soeur τυπωμένο με το σύνθημα «Raising the Future». Στην συνέχεια ο γιος τους, Άρτσι καθισμένος στην αγκαλιά της μητέρας του - σε βίντεο που γυρίστηκε στα πρώτα γενέθλιά του στις 6 Μαΐου 2020 και δημοσιεύτηκε στη σελίδα Save the Children Instagram, και έδειχνε την μαμά Μέγκαν να διαβάζει ένα από τα αγαπημένα βιβλία του γιου της, Duck.

Photo:Youtube/Apple Tv

Photo:Youtube/Apple Tv

Ακόμα σε κάποιο σημείο προς το τέλος βλέπουμε το πρίγκιπα Χάρι παιδί ακόμα μαζί με τον μπαμπά του πρίγκιπα Κάρολο, στην κηδεία της μαμάς του

Photo:Youtube/Apple Tv

Στην πολυαναμενόμενη σειρά, η Όπρα και ο Χάρι θα κάνουν συζητήσεις για την ψυχική υγεία και τη συναισθηματική ευεξία, ενώ θα επεκταθούν στους προσωπικούς τους αγώνες και στις μάχες που έδωσαν για την δική τους ψυχική υγεία.

 

Μιλώντας για τη σειρά, ο πρίγκιπας Χάρι είπε σε δήλωση του: «Είμαστε γεννημένοι με διαφορετικές ζωές, μεγαλώσαμε σε διαφορετικό περιβάλλον και ως εκ τούτου έχουμε διαφορετικές εμπειρίες. Αλλά το κοινό μας σημείο είναι ότι είμαστε όλοι άνθρωποι». Και συνεχίζει ο Χάρι: «Οι περισσότεροι από εμάς φέρουν κάποια μορφή άλυτου τραύματος, απώλειας ή θλίψης, το οποίο είναι - πολύ προσωπικό. Ωστόσο, ο τελευταίος χρόνος μάς έδειξε ότι είμαστε όλοι μαζί, και ελπίζω ότι αυτή η σειρά θα δείξει την δύναμη που υπάρχει στην ευαισθησία σε σχέση με την ενσυναίσθηση και  την ειλικρίνεια».

Η Όπρα Γουίνφρεϊ, πρόσθεσε και εκείνη με τη σειρά της: «Τώρα περισσότερο από ποτέ, υπάρχει άμεση ανάγκη να αντικατασταθεί η ντροπή που περιβάλλει την ψυχική υγεία με σοφία, συμπόνια και ειλικρίνεια. Η σειρά μας στοχεύει να γίνει η σπίθα για παγκόσμια συζήτηση».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ