Ο Robert De Niro μιλά για τον τραυματισμό του: «Ο πόνος ήταν βασανιστικός» - Ευτυχώς που δεν κινείται πολύ στη νέα ταινία του Martin Scorsese!

Έσκισε τον τετρακέφαλο...

Για τον τραυματισμό του μίλησε ο  Robert De Niro που αυτή την περίοδο κάνει γυρίσματα για την νέα ταινία του Martin Scorsese «Killers of the Flower Moon».

«Έσκισα τον τετρακέφαλό μου» είπε στο indiewire.com ο γνωστός ηθοποιός που εξήγησε ότι κάπου παραπάτησε και έπεσε, ενώ πρόσθεσε ότι ο «πόνος ήταν βασανιστικός».

Ο τραυματισμός του De Niro δεν έχει στο σετ της νέας ταινίας του γνωστού σκηνοθέτη και σύμφωνα με τον πρώτο δεν αναμένεται να επηρεάσει την συμμετοχή του σε αυτή.

«Τώρα πρέπει να το φτιάξω (το πόδι του) αλλά συμβαίνουν αυτά, ειδικά αν είσαι σε μεγαλύτερη ηλικία. Πρέπει να προετοιμάζεσαι για αναπάντεχα πράγματα» πρόσθεσε ακόμα.

Ο ηθοποιός βρισκόταν στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ όταν τραυματίστηκε και έτσι αναγκάστηκε να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη για να τον δει γιατρός. Ωστόσο καθώς ήδη ήταν να πάρει μερικές εβδομάδες άδεια από την ταινία, το ατύχημα δεν πάει πίσω τα γυρίσματα.

Πάλι καλά για τον ίδιο, αλλά και εμάς που περιμένουμε το φιλμ, ο ρόλος του De Niro δεν απαιτεί πολλές κινήσεις με τον ίδιο να αναφέρει ερωτώμενος αν θα καταφέρει να τα βγάλει πέρα ότι:

«Είμαι ένας καθιστικός χαρακτήρας κατά κάποιον τρόπο. Δόξα τον θεό δεν κινούμε πολύ πέρα δώθε, οπότε θα τα καταφέρω».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ