Μις Υφήλιος: Η Andrea Meza από το Μεξικό φόρεσε το στέμμα της ομορφότερης γυναίκας στον κόσμο (φωτό & βίντεο)

Μια ξεχωριστή στιγμή στον διαγωνισμό ήταν και το μήνυμα που έστειλε η Μις Μιανμάρ 

Η  Andrea Meza από το Μεξικό είναι και επίσημα η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο αφού στέφθηκε την Κυριακή (16/5) Μις Υφήλιος.

Τα καλλιστεία επέστρεψαν μετά από ένα χρόνο (πέρυσι δεν είχαν γίνει λόγω κορωνοϊού) και η Μις Μεξικό κατάφερε να κερδίσει τις 73 πανέμορφες «ανταγωνίστριές» της και να φορέσει το πολυπόθητο στέμμα.

 

 

 

 

 

 

Με μια κατακόκκινη αστραφτερή τουαλέτα παρέλαβε τα σκήπτρα από την προτάτοχό της Zozibini Tunzi στην τελετή που έγινε στο Seminole Hard Rock Hotel & Casino στην Florida.

 

 

Δεύτερη στον διαγωνισμό ήρθε η Μις Βραζιλία Julia Gama, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε η Μις Περού Janick Maceta Del Castillo.

 

 

«Σήμερα, η ομορφιά δεν βρίσκεται μόνο στο πώς βλέπουμε τον εαυτό μας. Η ομορφιά βρίσκεται στο πνεύμα μας, στην ψυχή μας και στις αξίες με τις οποίες χειριζόμαστε τον εαυτό μας.

Ποτέ μην επιτρέπετε σε κάποιον να σας πει ότι δεν έχετε καμία αξία», είπε χαρακτηριστικά η 26χρονη Andrea Meza όταν ρωτήθηκε στα καλλιστεία για τα πρότυπα ομορφιάς και τις προκλήσεις που τα συνοδεύουν.

Άλλη μια ξεχωριστή στιγμή στον διαγωνισμό ήταν ωστόσο και το μήνυμα που έστειλε η Μις Μιανμάρ η οποία κέρδισε το βραβείο καλύτερης φορεσιάς.

 

 

 

 

«Ο λαός μας πεθαίνει και δέχεται πυρά από τον στρατό κάθε μέρα» είπε η Thuzar Wint Lwin που στην τελετή ύψωσε ένα μικρό πανό με το σύνθημα «προσευχηθείτε για την Μιανμάρ» ως μήνυμα κατά της στρατιωτικής χούντας στη χώρα της, η οποία έχει σκοτώσει εκατοντάδες αντιφρονούντες από τότε που ανέλαβε διά της βίας την εξουσία, μετά το πραξικόπημα της 1ης Φεβρουαρίου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ