Πoιό είναι το ησυχαστήριο Vintage Club του Bill Gates & πόσο κοστίζει να γίνει κάποιος μέλος; Εκεί υπέγραψε το διαζύγιο του... (φωτό)

Πού βρίσκεται και πόσο κοστίζει;

Σαν βόμβα έσκασε χθες η είδηση πως ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς και η σύζυγός του, Μελίνταέλαβαν από κοινού την απόφαση να χωρίσουν μετά από 27 χρόνια κοινής πορείας,.

Το ανακοίνωσαν με ένα... tweet.

 

 

 

Ως «ανεπανόρθωτα διαλυμένο» χαρακτηρίζει η Μελίντα Γκέιτς τον γάμο της . Μάλιστα  στην αίτηση διαζυγίου την οποία κατέθεσε σε δικαστήριο της Ουάσινγκτον, αποκαλύπτεται ότι η ίδια και ο σύζυγός της δεν είχαν υπογράψει ποτέ προγαμιαίο συμβόλαιο.

 

 

«Τα τελευταία 27 χρόνια, μεγαλώσαμε τρία απίστευτα παιδιά και χτίσαμε ένα ίδρυμα που λειτουργεί σε όλο τον κόσμο, επιτρέποντας στους ανθρώπους να ζήσουν υγιείς και παραγωγικές ζωές. Θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε την πίστη σε αυτή την αποστολή και θα εργαζόμαστε μαζί για το ίδρυμα. Θέλουμε χώρο και ιδιωτικότητα για την οικογένειά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας», τονίζεται στην ανακοίνωση.

 

 

 

 

Σύμφωνα με την Daily Mail, που απέκτησε πρόσβαση στο εν λόγω δικαστικό έγγραφο, η έλλειψη προγαμιαίου συμφώνου σημαίνει ότι δεν το διάσημο ζευγάρι ουσιαστικά δεν έχει κάποιο «οδικό χαρτη» που θα μπορούσε να τους βοηθήσει στον διαμοιρασμό της πελώριας περιουσίας τους, η οποία αγγίζει τα 130 δισ. δολάρια. ή την αποστολή και θα εργαζόμαστε μαζί για το ίδρυμα. Θέλουμε χώρο και ιδιωτικότητα για την οικογένειά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας», τονίζεται στην ανακοίνωση.

eggrafo

Ο Γουίλλιαμ Χένρυ "Μπιλ" Γκέιτς (William Henry "Bill" Gates III, 28 Οκτωβρίου 1955) είναι Αμερικανός επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος, επενδυτής, προγραμματιστής υπολογιστών, και εφευρέτης. Το 1975, ο Γκέιτς και ο Πολ Άλεν συνίδρυσαν την εταιρεία Microsoft, η οποία εξελίχτηκε στην μεγαλύτερη εταιρεία λογισμικού για ηλεκτρονικούς υπολογιστές παγκοσμίως. 

 

 

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη Microsoft, ο Γκέιτς έχει διατελέσει πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος και επικεφαλής αρχιτέκτονας λογισμικού. Μέχρι τον Μάιο του 2014 ήταν ο μεγαλύτερος φυσικός μέτοχος της εταιρείας. Ο Γκέιτς συνέγραψε και συμμετείχε στη συγγραφή αρκετών βιβλίων.

 

 

Ο Γκέιτς στις 27 Ιουνίου του 2008 άφησε την εργασία του στη Microsoft με σκοπό να αφοσιωθεί στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που ίδρυσε ο ίδιος.

Δείτε επίσης:Ο Bill Gates με το 25χρονο κορίτσι του: Η πρώτη εμφάνιση στο Instagram μετά το διαζύγιο (φωτό)

Η γνωριμία του ζευγαριού

Η Μελίντα γνώρισε τον ιδρυτή της Microsoft Μπιλ Γκέιτς το 1987, τέσσερις μήνες από το ξεκίνημα της εργασίας της στην εταιρία και κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού δείπνου στην Νέα Υόρκη στο οποίο έτυχε να καθίσουν ο ένας δίπλα στον άλλο.

 Αρκετούς μήνες αργότερα συναντήθηκαν ξανά στο ιδιωτικό πάρκινγκ της εταιρίας και εκείνος την ζήτησε σε ραντεβού. Αρραβωνιάστηκαν το 1993 και παντρεύτηκαν ανήμερα Πρωτοχρονιάς του 1994 στην Χαβάη.'

Τι είναι το Vintage Club 

Ο Μπιλ Γκέιτς είχε εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες καταφύγει σε ένα πολυτελέστατο καταφύγιο στην Καλιφόρνια προκειμένου να γλιτώσει από τον θόρυβο του διαζυγίου που έβλεπε να έρχεται, υποστηρίζει ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Pagesix.

Πρόκειται για  ένα εξαιρετικά πριβέ γκολφ κλαμπ στην Καλιφόρνια με την ονομασία «The Vintage Club», το οποίο χαρακτηρίζεται «ως μία από τις πιο διάσημες και εξαιρετικά πριβέ κοινότητες των Ηνωμένων Πολιτειών», μία πραγματική όαση 712 στρεμμάτων.

Ο Μπιλ Γκέιτς πέρασε αυτήν την εβδομάδα στο The Vintage Club με την 25χρονη κόρη του Τζένιφερ Γκέιτς και τον αρραβωνιαστικό της, τον Αιγύπτιο εκατομμυριούχο Νάιελ Νασάρ, σύμφωνα με την πηγή. 

Για να μπει κανείς στο Vintage Club απαιτείται ένα…  εισιτηριάκι ύψους 250.000 δολαρίων ενώ οι τιμές των σπιτιών κυμαίνονται από 2,3 έως 20 εκατομμύρια δολάρια. Στον πυρήνα του κλαμπ βρίσκεται ένα κτίριο 8.000 τετραγωνικών μέτρων που στεγάζει εστιατόρια, πολυτελή σπα και δύο εθνικών προδιαγραφών γήπεδα γκολφ.

Ο Γκέιτς υπέγραψε τα χαρτιά του διαζυγίου του στο Palm Desert της Καλιφόρνια, όπου εδρεύει το Vintage Club, ενώ η Μελίντα υπέγραψε την αίτηση διαζυγίου της στο Μπελβί, στην Ουάσιγκτον, κοντά στην οικογενειακή κατοικία των Γκέιτς, ύψους περίπου 130 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ