Ραγίζει καρδιές η πρώτη ανάρτηση του συζύγου της Κάρολαιν, μετά την κηδεία - ''Για πάντα μαζί, καλό ταξίδι αγάπη μου'' (φωτό)

Η σπαρακτική ανάρτηση του...

Με μια συγκλονιστική ανάρτηση στα Social Media, ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από ληστές στα Γλυκά Νερά, δίπλα στο 11 μηνών μωρό της, την αποχαιρετά.

Ο 32χρονος πιλότος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις αστυνομικές αρχές, που δεν έχουν σταματήσει να αναζητούν τα στοιχεία που θα συνθέσουν το παζλ των όσων έγιναν και θα τους οδηγήσουν στη λύση και στις συλλήψεις.

Ο σύζυγός της, Μπάμπης, λίγες ημέρες μετά την κηδεία, την αποχαιρετά συνοδεύοντας την ανάρτησή του στα social media με μια υπέροχη φωτογραφία από το γάμο τους στην οποία και οι δύο λάμπουν από ευτυχία.

«Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου», γράφει ο Μπάμπης δίπλα στη φωτογραφία προκαλώντας συγκίνηση στο πανελλήνιο.

Ένας Γεωργιανός στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ εξετάζει το ενδεχόμενο να έχει σχέση με την δολοφονία της 20χρονης, μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά, ένας Γεωργιανός, που συνελήφθη στον Έβρο, επειδή προσπάθησε να φύγει από την Ελλάδα με πλαστό διαβατήριο.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, ο αλλοδαπός συμμετείχε σε ληστεία που έγινε στο Πικέρμι, τον περασμένο Μάρτιο, με τους δράστες να δένουν τα θύματά τους.

Πάντως, σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο συλληφθείς στον Έβρο δεν έχει προσαχθεί, έως αυτή την ώρα τουλάχιστον, στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ