Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Με το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα προσπαθούμε να βρούμε ουσία, βάθος & δεν μας αρκεί μια επιφανειακή προσέγγιση των καταστάσεων

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και σήμερα Δευτέρα και σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα τις πρωινές ώρες που λειτουργεί σαν μαγνήτης της έντασης στις επαφές μας, προκαλώντας παιχνίδια εξουσίας, έντονο συναισθηματισμό κυρίως στις ερωτικές σχέσεις, τάση για ζήλια, κτητικότητα, αλλά και εμμονές…

Αν βέβαια κάποια-ος είναι μόνη-ος τότε μπορεί να δείξει εμμονή με κάποια προηγούμενη σχέση που ίσως δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της-ου. Σε αυτό υποβοηθά και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα. Από τις 9:23 το πρωί μέχρι τις 15:44 το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα, θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Με το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα προσπαθούμε να βρούμε ουσία, βάθος και δεν μας αρκεί μια επιφανειακή προσέγγιση των καταστάσεων και των σχέσεων. 

ΚΡΙΟΣ

Η ιδιαίτερα συναισθηματική Σελήνη στον Καρκίνο τις πρωινές ώρες, σε συνδυασμό με τις Πλουτώνιες όψεις της ημέρας, μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ότι οι άνθρωποι σας είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι δεν σας επιστρέφουν με τον τρόπο που προσδοκάτε την αγάπη, τη φροντίδα και τη στήριξη που τους δίνετε εσείς. Κι εκεί αρχίζει η εσωτερική πάλη με τον εαυτό σας σε σχέση με τις επιλογές σας και στην πορεία αυτή η δυσαρέσκεια μπορεί να βγει σε νεύρα ή γκρίνια.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη στον τομέα της επικοινωνίας σήμερα αγαπητοί μου Ταύροι καλά θα κάνετε να σκεφτείτε αρκετά τι θα πείτε πριν μιλήσετε και πώς θα το πείτε, καθώς με την αντίθεση που κάνει η Σελήνη με τον Πλούτωνα το πρωί μπορεί να σας οδηγήσει σε μια αντιπαράθεση χωρίς λόγο. Αποφύγετε εννοείται να μπλέξετε σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, πόσο μάλλον να τα ξεκινήσετε εσείς. Αντίθετα, αν εστιάσετε στις υποχρεώσεις που έχετε και δεν αφήσετε να σας παρασύρουν οι άλλοι, μπορεί να βγάλετε μεγάλο όγκο δουλειάς σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια αγαπητοί μου Δίδυμοι σήμερα να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και τη διπλωματική σας στάση στο περιβάλλον που κινείστε. Καθώς οι σημερινές όψεις παραπέμπουν σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, είναι σημαντικό να απέχετε ή να είστε αποστασιοποιημένοι από «δράματα» τρίτων για να μπορείτε να διατηρείτε την ψυχική σας ηρεμία.

Με κάποιο τρόπο η μέρα σας δίνει μαθήματα υπομονής, γι’ αυτό προσπαθήστε να ιεραρχήσετε καλύτερα τις προτεραιότητες σας ώστε να έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με όσα επείγουν. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ