Το μήλο κάτω από την μηλιά! Η πανέμορφη Apple έγινε 17 - οι ευχές των celebrities στην κόρη της Gwyneth Paltrow (φωτό)

 Είχε να μοιάσει το κορίτσι!

Το μήλο σίγουρα έπεσε κάτω από την μηλιά στην περίπτωση της  Gwyneth Paltrow και της πανέμορφης κόρης της, που ονομάζεται άλλωστε Apple!

Η κόρη της ηθοποιού και του τραγουδιστή των Coldplay Chris Martin έκλεισε τα 17 της χρόνια, με την μαμά της να μοιράζεται στο Instagram μια φωτογραφία της.

Στην εικόνα βλέπουμε την Apple καθισμένη στο μπαλκόνι με την θάλασσα να φαίνεται από πίσω της. Το πόσο κούκλα είναι δεν χρειάζεται να σας το πούμε, άλλωστε είχε να μοιάσει το κορίτσι, αφού έχει πάρει χαρακτηριστικά τόσο από την μητέρα της, όσο και από τον διάσημο μπαμπά της.

Να σημειωθεί ότι η Apple έχει και ένα αδελφό από τον γάμο (2003–2016) της μαμάς της με τον Chris Martin, τον 14χρονο Moses. Πλέον η Gwyneth είναι παντρεμένη από το 2018 με τον Brad Falchuk.

Για να γυρίσουμε όμως στα γενέθλια της κόρης της, η φωτογραφία που ανέβασε η μητέρα της στο Instagram συγκέντρωσε εκατοντάδες likes αλλά και σχόλια από πολλούς celebrities.

Ανάμεσα σε όσους έσπευσαν να στείλουν τα χρόνια πολλά στην 17χρονη ήταν η Kim Kardashian, η Kate Hudson, η Paris Hilton αλλά και η Naomi Campbell!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ