Η Μαριτίνα συγκλονίζει με τις ευχές στην μαμά της Μιμή Ντενίση: «Χρόνια πολλά στον άνθρωπό μου, στην γιατρό, στην κολλητή μου, σε αγαπάω άπειρα!» (φωτό)

Τι πιο όμορφο για μια μητέρα!

Τι πιο όμορφο για μια μητέρα από το να ακούει και να διαβάζει τις πιο όμορφες ευχές από την κόρη της. Η Μιμή Ντενίση είχε γενέθλια και η Μαριτίνα μας συγκίνησε με τα χρόνια πολλά στην μαμά της.

Η ηθοποιός, σκηνοθέτης και επιχειρηματίας γιόρτασε χθες μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα και πάντα με προσοχή λόγω του ιού, με την ίδια μάλιστα να κάνει και σχετική ανάρτηση στο Instagram γράφοντας:

«Το δώρο για τα φωτεινά μου γενέθλια ήταν η δεύτερη δόση του εμβολίου!!!! Εντάξει. Έχουμε μεγάλη ταινια μπροστά μας με πολλούς ηθοποιούς κ άπειρους extras..Έτσι θα Νοιώθω πιο ασφαλής!!Αυριο γενέθλια μόνο με οικογενεια γιατί πρέπει να προσέχουμε ακόμα! Του χρόνου θα το κάψουμε όλοι μαζί!! Να είμαστε όλοι υγιείς κ αισιόδοξοι για να κερδίσουμε τον χαμένο καιρο».

Ακόμα όμως έκανε και repost την συγκλονιστική ανάρτηση της κόρης της που είχε μόνο καλά λόγια να πει για την μαμά της, τον «άνθρωπο μου, στην δύναμη μου, στην έμπνευση μου» όπως την αποκάλεσε.

Ειδικότερα η Μαριτίνα έγραψε: «Χρόνια πολλά στον άνθρωπο μου, στην δύναμη μου, στην έμπνευση μου, στην υπερηφάνεια μου, στον γιατρό μου, στην κολλητή μου, στην μαμά μου!
Χρόνια πολλά, χρόνια καλά. Με κανείς υπερήφανη κάθε μέρα! Σε αγαπάω άπειρα!».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ