Η απίθανη ομοιότητα της πριγκίπισσας Σοφίας με την πριγκίπισσα Ειρήνη: Ίδια με την αδερφή του Κωνσταντίνου η κόρη της βασίλισσας Λετίσια (φωτό)

Είναι θεία του μπαμπά της, βασιλιά Φελίπε!

Απίθανη είναι η ομοιότητα που έχει η πριγκίπισσα Ινφάντα Σοφία της Ισπανίας με την πριγκίπισσα Ειρήνη, την αδερφή του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου και της βασίλισσας Σοφίας της Ισπανίας, που έχει παραδώσει πλέον τον θρόνο στον γιο της.

Η μικρότερη κόρη του Φελίπε και της βασίλισσας Λετίσια είναι μια πανέμορφη έφηβη 14 ετών, με ξανθά μαλλιά και πολύ γλυκό πρόσωπο.

Φυσικά κούκλα είναι και η μεγαλύτερη αδερφή της, πριγκίπισσα Λεονόρ που είναι και πρώτη στην σειρά για να διαδεχθεί τον μπαμπά τους στον θρόνο.

Οι κομψές πριγκιποπούλες σίγουρα έχουν την μαμά τους, βασίλισσα Λετίσια για να μοιάσουν, ωστόσο όπως φαίνεται έχουν πάρει ορισμένα χαρακτηριστικά και από την αδερφή της γιαγιάς τους, πριγκίπισσα Ειρήνη.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στο Instagram η Ινφάντα Σοφία μοιάζει πάρα πολύ στην Ειρήνη, όταν εκείνη ήταν ακόμα νέα.

Εκτός από το ότι έχουν συγγένεια η αδελφή του τέως βασιλιά - που είχε πρόσφατα τα γενέθλιά της - μένει πλέον στην Μαδρίτη κοντά στην αδερφή της και στην οικογένειά της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royals_worldwide

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royalsofgreece

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DNARoyals (@dnaroyals)

Η ίδια μπορεί να μην παντρεύτηκε πότε ωστόσο είχε σίγουρα μια πολύ ενδιαφέρουσα ζωή καθώς ακολούθησε καριέρα πιανίστριας δίπλα στη διάσημη πιανίστρια Τζίνα Μπαχάουερ, ενώ αργότερα ολοκλήρωσε σπουδές στην αρχαιολογία υπό την καθοδήγηση της Θεοφανούς Αρβανιτοπούλου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ