Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας (17-23/5) από την Άση Μπήλιου: Το τρίγωνο Ήλιου με Ποσειδώνα μας κάνει πιο αποφασιστικούς

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα; 

 

Η εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα την Δευτέρα, μια όψη που μας κάνει πιο αποφασιστικούς και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αυτή η αίσθηση σιγουριάς και σταθερότητας στα συναισθήματα μας λειτουργεί εξαιρετικά όταν θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τον σύντροφο μας για τις προθέσεις μας. Αν έχετε βγει από μια σχέση αυτή η όψη διευκολύνει να πάρετε απόφαση να αφήσετε το παρελθόν εκεί που είναι και να προχωρήσετε μπροστά στη ζωή σας.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στους Διδύμους και ακολούθως το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο την Τετάρτη δείχνουν καρμικότητα στις γνωριμίες και στις σχέσεις που μπορεί να κάνουμε τώρα και δίνουν εχέγγυα για μακροημέρευση. Αν είστε ήδη σε σχέση είναι εξαιρετικές όψεις για να αποφασίσετε για την κοινή πορεία της σχέσης σας ή ακόμη και να ορίσετε γάμο ή συμβίωση. Πλησιάζοντας προς το Σαββατοκύριακο το τοπίο διαφοροποιείται και ξεκινούν αστάθειες και μπερδέματα, καθώς ο Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα σε τετράγωνο.

Αποφύγετε το Σαββατοκύριακο να κάνετε σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σας (διότι δεν θα λάβετε απαντήσεις), αλλά και να προχωρήσετε σε νέες αισθηματικές δεσμεύσεις. Σε σχέση με το ξεκίνημα της εβδομάδας, στο τέλος της δεν βλέπουμε την αλήθεια, αλλά αυτό που θα θέλαμε να είναι αλήθεια ή αυτό που μας πλασάρουν οι άλλοι ως αλήθεια.

ΚΡΙΟΣ

Με το να είστε ανεξάρτητοι, να στέκεστε στα πόδια σας και να έχετε την αυτονομία σας, σαφώς υπερτερείτε στη δημιουργία πιο σταθερών σχέσεων στη ζωή σας. Μολονότι στο ξεκίνημα της εβδομάδας οι ευκαιρίες είναι περισσότερο σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο, δεν είναι αμελητέες και για την προσωπική σας ζωή, καθώς η αυτοπεποίθηση που έχετε λειτουργεί διεγερτικά και στον έρωτα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο και η σύνοδος της με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης ευνοούν τη δημιουργία σχέσεων αρχικά σε φιλικό επίπεδο και στην πορεία μπορεί αυτές οι σχέσεις να προχωρήσουν σε ένα άλλο επίπεδο. Μπορεί με κάποιο τρόπο οι φίλοι σας να παίξουν ένα καταλυτικό ρόλο και στην προσωπική σας ζωή, κάνοντας ας πούμε μια γνωριμία μέσω εκείνων. Ή μπορεί να αποφασίζετε μια πιο σταθερή δέσμευση ή και επισημοποίηση. Στο τέλος της εβδομάδας τα πράγματα μπερδεύονται και καλά θα κάνετε να μην εμπιστεύεστε πολύ εύκολα πρόσωπα που δεν γνωρίζετε καλά το υπόβαθρο τους. Φλερτάρετε μεν μην δένετε τίποτε δε!

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με την όψη τριγώνου του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο σας με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ο Πλούτωνας είναι ο φυσικός κυβερνήτης του τομέα των σχέσεων στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο κι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον 9ο οίκο της επέκτασης, έτσι αυτή η όψη μπορεί να είναι εξαιρετικά βοηθητική αν έχετε σχέση για να επεκτείνετε τους ορίζοντες της και να νιώσετε μεγαλύτερη εγγύτητα με τον σύντροφο σας. Αν είστε μόνες-οι το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι πιο αβανταδόρικο για να κάνετε μια γνωριμία ή να προχωρήσετε σε μια σχέση που μπορεί να έχει και καρμικό χαρακτήρα.

Ενδεχομένως μάλιστα η γνωριμία αυτή να προέρχεται κι από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να λαμβάνετε μπερδεμένα μηνύματα από κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει και να σας προκαλεί σύγχυση ως προς τις προθέσεις του, καθώς ο Ερμής τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα. Μην πιστεύετε σε υποσχέσεις και μην στέκεστε στην επιφάνεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι θετικό για τις προσωπικές σας σχέσεις, καθώς οι αστρολογικές ενδείξεις είναι με το μέρος σας. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα θα μπορούσε να είναι μια θετική επιρροή στη σεξουαλικότητα σας. Βέβαια η όψη αυτή μερικές φορές μπορεί να βγάλει και μια πιο σκοτεινή πλευρά ζήλιας ή εμμονών στις σχέσεις. Στην πορεία της εβδομάδας η Αφροδίτη από το ζώδιο σας σχηματίζει σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης και τρίγωνο με τον Κρόνο. Αν είστε μόνες-οι αυτές οι όψεις μπορεί να είναι ένδειξη μιας καρμικής γνωριμίας με μακρόχρονο ορίζοντα. Αν μπείτε σε μια σχέση αυτές τις ημέρες φαίνεται ότι ήταν γραμμένο στ’ άστρα να συμβεί.

Αν είστε ήδη σε σχέση αυτές οι όψεις μπορεί να δείχνουν σταθεροποίηση της σχέσης και προοπτικές επισημοποίησης. Τίποτε που να αγγίζει ο Κρόνος δεν είναι επιπόλαιο. Αντιθέτως είναι σοβαρό, ώριμο και με ξεκάθαρες προθέσεις. Έτσι μπορεί να είναι και κάποιος που ίσως γνωρίσετε. Το τέλος της εβδομάδας είναι πιο «επικίνδυνο», καθώς το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα σας δημιουργεί σύγχυση και τάση παρεξηγήσεων. Προσέξτε ειδικά οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου ποιον εμπιστεύεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να σας φέρει πιο κοντά με τον σύντροφό σας, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον τομέα των σχέσεων και του γάμου. Μάλιστα μπορεί να έχετε ένα κοινό στόχο ή πρότζεκτ με τον σύντροφο σας που ίσως είναι η αιτία να πλησιάσετε περισσότερο ο ένας τον άλλο. Κάνοντας κι άλλες δραστηριότητες από κοινού μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ότι οι δυο σας αποτελείτε μια πολύ «δυνατή» ομάδα!

Αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά σε μια σχέση ή γάμο όμως, η ίδια όψη μπορεί να δείχνει ένταση, ζήλια, εμμονές ή ακόμη και το τέλος μιας ιστορίας. Προφανώς για τους καλύτερους λόγους, μολονότι μπορεί να είναι επώδυνο. Αν είστε μόνες-οι δεν θα έλεγα ότι αυτή η εβδομάδα προσφέρεται για να κάνετε νέες σχέσεις. Μάλλον νιώθετε καλύτερα σε αυτή τη φάση χωρίς σχέση, παρά τη μοναξιά που ίσως βιώνετε. Ευτυχώς όλο αυτό θα διαφοροποιηθεί εντελώς τον επόμενο μήνα. Καλώς ή κακώς όλες οι εποχές δεν είναι ίδιες. Τώρα μπορεί να νιώθετε πιο πεσμένοι ή πιο απογοητευμένοι από τον έρωτα, αλλά σύντομα θα αλλάξει.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ