Η Ελένη Μενεγάκη στην παραλία μαζί με το Μαρινάκι της, το σκυλάκι τους & ένα… κατσικάκι! - Η φωτό από την αγαπημένη της Άνδρο

«Ανυπομονώ για αυτές τις στιγμές ...»

Για το καλοκαίρι, την θάλασσα και την αγαπημένη της Άνδρο ανυπομονεί η Ελένη Μενεγάκη που ανέβασε μια φωτογραφία εκείνης και της κόρης της Μαρίνας, στο Instagram.

Η γνωστή παρουσιάστρια επισκέπτεται με κάθε ευκαιρία το νησί, στο οποίο έχει το ξενοδοχειακό του συγκρότημα ο σύζυγός της Ματέο Παντζόπουλος και η οικογένεια λατρεύει να περνά εκεί τα καλοκαίρια της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

«Ανυπομονώ για αυτές τις στιγμές ... καλημέρα σε όλη την Ελλάδα και στους Έλληνες του εξωτερικού!» έγραψε στο ποστ της η Ελένη Μενεγάκη.

Στην εικόνα που δημοσίευσε την βλέπουμε καθισμένη στην αμμουδιά να φορά ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο και βολικά, αθλητικά ρούχα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

Μαζί της είναι η μικρή της κόρη η Μαρίνα η οποία έχει γυρισμένη την πλάτη της, αλλά και ο σκύλος της, το αξιολάτρευτο pug που απέκτησε η οικογένεια πριν από λίγα χρόνια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

Παράλληλα βλέπουμε και ένα μαύρο κατσικάκι να έχει έρθει δίπλα τους και να τους κάνει παρέα!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

Η Μαρίνα είναι η 6χρονη κόρη που έχει αποκτήσει η Ελένη Μενεγάκη από τον Ματέο, ενώ η παρουσιάστρια έχει ακόμα τον Άγγελο (18 ετών), την Λάουρα (16 ετών) και την Βαλέρια (13 ετών) από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ