«My man»! Η Τζένη Μπαλατσινού εύχεται στον αγαπημένο της σύζυγο Βασίλη Κικίλια για τα γενέθλιά του (φωτό)

Δείτε την ανάρτησή της

Με μια φωτογραφία του αγαπημένου της συζύγου η Τζένη Μπαλατσινού ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Βασίλη Κικίλια για τα γενέθλιά του.

Ο υπουργός Υγείας κλείνει σήμερα τα 47 και η μητέρα του γιού του Παναγιώτη - Αντώνιου, δεν θα μπορούμε να μην του στείλει τις ευχές της.

Ειδικότερα το πρώην μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας ανέβασε μια εικόνα του καλό της στην οποία τον βλέπουμε γυρισμένο πλάτη να κοιτά προς την θάλασσα.

«Χρόνια πολλά» έγραψε στο ποστ της προσθέτοντας το #myman (ο άντρας μου).

Η ίδια πριν λίγο καιρό μιλώντας στην εκπομπή Happy Day για τον μπέμπη της με τον Βασίλη Κικίλια και το πόσο έχει αλλάξει την ζωή της είχε πει μεταξύ άλλων ότι:

«Όταν έχεις μωρό, η καθημερινότητα είναι λίγο πιο ζορισμένη και είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Δόξα τω Θεό, όταν υπάρχει πρόγραμμα, τα καταφέρνουμε όλα.Είμαστε πολύ χαρούμενοι, δεν περίμενα να νιώσω τέτοια συναισθήματα. Τέταρτη φορά μητέρα… Ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε και τα κατάφερα. Κοιμάται το μωράκι το βράδυ, από τότε που σταμάτησα τον θηλασμό έχουμε μπει σε ωραίο πρόγραμμα».

Υπενθυμίζεται ότι η Τζένη Μπαλατσινού από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο έχει αποκτήσει  την 23χρονη Αμαλία, την 22χρονη Αλεξάνδρα και τον 13χρονο Μάξιμο. Πριν λίγους μήνες έφερε στον κόσμο και τον Κικίλια Junior.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ