Το ροζ διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων που είχε δώσει ο Ben Affleck στην Jennifer Lopez - Τα 6 καρατία του είχαν κοστίσει 1,2 εκατ (φωτό & βίντεο)

Στο χρώμα που λάτρευε!

1.2 εκατομμύρια δολάρια είχε κοστίσει στο Ben Affleck το ροζ διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων που είχε χαρίσει στην αγαπημένη του τότε Jennifer Lopez.

Ο 48χρονος ηθοποιός και η 51χρονη τραγουδίστρια πέρασαν μερικές μέρες μαζί την περασμένη εβδομάδα και τώρα οι φήμες περί επανασύνδεσης έχουν «φουντώσει».

Και μπορεί να μην είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ακριβώς που θα τους οδηγήσει αυτός ο «ισχυρός δεσμός» που μοιράζονται, σύμφωνα με πηγές, ωστόσο ξέρουμε πως κάποτε ερωτεύτηκαν και έφτασαν ένα βήμα πριν τον γάμο.

Ήταν το 2002 όταν ο Ben Affleck έκανε πρόταση γάμου στη Jlo με την οποία γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας Gigli. Ωστόσο λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησία, το 2003, χώρισαν και το επόμενο έτος η σχέση τους τελείωσε οριστικά.

Πριν από όλα αυτά όμως ο 48χρονος είχε χαρίσει στην καλή του ένα πανέμορφο και πανάκριβο - τουλάχιστον για εμάς - δαχτυλίδι. Μάλιστα είχε επιλέξει να είναι ροζ καθώς το συγκεκριμένο χρώμα άρεσε πολύ στην τραγουδίστρια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aybige Tek (@aybigetek)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by leomood (@leomo_od)

Ο ηθοποιός είχε απευθυνθεί τότε στον αγαπημένο κοσμηματοπώλη των διασήμων τον Harry Winston. 


Τελικά κατέληξε στο 6 καρατίων δαχτυλίδι το οποίο είχε πάνω ένα ροζ διαμάντι το οποίο πλαισιωνόταν από δύο άλλα «λευκά» διαμάντια.

Σύμφωνα με το Marie Claire πιστεύεται ότι είναι πολύ ακριβό και πως η τιμή του έχει ανέβει κι άλλο μέσα στα χρόνια καθώς τα διαμάντια με χρώμα είναι εξαιρετικά σπάνια.

Δεν είναι σίγουρο το τι ακριβώς έχει απογίνει το συγκεκριμένο κόσμημα ωστόσο άρθρο του People του 2005 ανέφερε ότι επεστράφη στο κοσμηματοπωλείο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ