Ένα κοντσέρτο για την βασίλισσα: Με illusion τουαλέτα η Μάξιμα, λίγο πριν τα 50α της γενέθλια - Τι φόρεσαν οι τρεις πριγκίπισσες της (φωτό)

Ένα look για το κόκκινο χαλί

Με illusion τουαλέτα η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας που παρακολούθησε ένα κοντσέρτο προς τιμήν της , λίγο πριν τα 5οα της γενέθλια.

Μαζί με τον βασιλιά της, Γουλιέλμο Αλέξανδρο, τις τρεις πριγκίπισσές τους και την 83χρονη βασίλισσα Βεατρίκη, βρέθηκαν στο θέατρο Carre για το «Queen Maxima: a life full of music».
Το κοντσέρτο δόθηκε με αφορμή τα γενέθλια της Μάξιμα που είναι στις 17 Μαΐου, ενώ να σημειωθεί ότι στη χώρα γίνονται αυτές τις ημέρες και εορτασμοί και μουσικές εκδηλώσεις για την βασίλισσα της Ολλανδίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vorsten (@vorsten_nl)

Η εμφάνιση της Μάξιμα ήταν για το κόκκινο χαλί αφού επέλεξε μια illusion τουαλέτα, πιθανόν από την Ολλανδή σχεδιάστρια μόδας Iris Van Herpen.

Το είχε συνδυάσει με ένα λαμπερό κολιέ στον λαιμό της, χρυσή τσάντα ενώ είχε και ένα διαμαντένιο αξεσουάρ που κοσμούσε τα μαλλιά της.

Τα καλά τους είχαν βάλει όμως και οι πριγκίπισσες Αμαλία, Αλέξια και Αριάδνη που επέλεξαν όμορφα φουστάνια για να τιμήσουν την μαμά τους.

Ειδικότερα η διάδοχος του θρόνου είχε φορέσει ένα floral φόρεμα από το brand Needle & Thread, ενώ η μικρότερη αδερφή της, Αλεξία ένα όμορφο γαλαζοπράσινο φουστάνι από την εταιρεία Maje Paris.

Η μικρότερη της οικογένειας η πριγκίπισσα Αριάδνη είχε επίσης διαλέξει το brand Needle & Thread για το Look της. Ήταν μια όμορφη τουαλέτα σε ροζ τόνους.

Κομψός φυσικά και ο βασιλιάς της Ολλανδίας με σκούρο κοστούμι και μωβ γραβάτα. Η μητέρα του βασίλισσα Βεατρίκη - του παρέδωσε τον θρόνο το 2013 - είχε φορέσει μια μακριά μαύρη φούστα, μπλε μπλούζα και μια όμορφη κάπα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ