Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην Ζήνα: Ο χωρισμός είναι ζωντανός θάνατος - έζησα απαξίωση - έφυγε ξαφνικά χωρίς σοβαρή εξήγηση (βίντεο)

«Εύχομαι να είναι καλά»

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην εκπομπή  "Αλήθειες με τη Ζήνα" για τον χωρισμό της από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη. 

«Αυτό το οποίο με πόνεσε ήταν το αναπάντεχο αυτής της εξέλιξης και η δυσκολία, η απαξίωση που βίωσα ως άνθρωπος που δεν μπόρεσα να έχω μία ανταπόκριση για το τι ακριβώς συμβαίνει. Μ’ αρέσει όμως, να δίνω ελαφρυντικά στους ανθρώπους γιατί θεωρώ ότι όλοι παίρνουμε την κρίση μας.

Το γεγονός ότι ο άνθρωπος της ζωής μου, που τον στήριζα και με στήριζε, αποφάσισε να φύγει χωρίς καμία εξήγηση, αυτό με πλήγωσε. Όμως προχωράμε και θέλω να σταθώ δίπλα στο παιδί μου» είπε η Μαρίνα Πατούλη στη Ζήνα Κουτσελίνη.

 

 

 

 

«Η ασθένεια του κορωνοϊού είναι αρρώστια της μοναξιάς. Τηλεφωνική επαφή είχαμε, ναι» απάντησε ακόμα όταν ρωτήθηκε για το αν ο Γιώργος Πατούλης ήταν στο πλευρό της κατά τη διάρκεια της περιπέτειας με την υγεία της.

 

 

Ακόμα η Μαρίνα Πατούλη πρόσθεσε ότι «είμαι άνθρωπος που συγχωρώ και δίνω ευκαιρίες. Εύχομαι να είναι καλά, όμως μετά από όλο αυτό το οδυνηρό που πέρασα θεωρώ ότι δεν υπάρχει καμία ευκαιρία πλέον. Έχει κλείσει για εμένα αυτό το κεφάλαιο. Φυσικά, θα είμαστε καλοί γονείς για το παιδί μας. Ο Γιώργος είναι και θα είναι πολύ καλός πατέρας».

 

 

«Δεν θα ‘’κατέβω’’ για την Περιφέρεια. Θα τον στηρίξω τον Γιώργο Πατούλη στις πολιτικές και όποιες του επιλογές, όμως είναι αμέριστη η αγάπη μου για τα κοινά, αυτή η έννοια της προσφοράς και νομίζω ότι τώρα απελευθερώνομαι να κάνω αυτό που με ευχαριστεί. Στις τελευταίες εκλογές έκανα πίσω για τον άντρα μου και την οικογένειά μου και δεν το έχω μετανιώσει γιατί προτεραιότητα είχε τότε η οικογένειά μου» είπε ακόμα στην εκπομπή του Star.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ