Γιος Νετανιάχου: Τα δύο post "φωτιά" κατά των Τούρκων - "Διαπράξατε γενοκτονία κατά Ελλήνων και Αρμενίων - Φύγετε από τη βόρεια Κύπρο" (φώτο)

"Η χώρα σας κυβερνάται από έναν δικτάτορα, ο οποίος θέλει να ανακαταλάβει και να καταπιέσει τον αραβικό κόσμο όπως επί των ημερών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας", έγραψε ο Γιαΐρ Νετανιάχου

"Ευθείες βολές" κατά του Ρετζέπ Ταγίμπ Ερντογάν εξαπέλυσε μέσω twitter ο γιος του Ισραηλινού Πρωθυπουργού, Μπενιαμίν Νετανιάχου, Γιαΐρ.

Οι αναρτήσεις "φωτιά" ήρθαν ως απάντηση στις δηλώσεις του Τούρκου Πρωθυπουργού ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Ισραήλ για τις επιθέσεις σε Παλαιστίνιους κάνοντας λόγο για «κράτος τρομοκρατίας».

Όπως γράφει ο Γιαΐρ Νετανιάχου, πρόκειται για ένα σύντομο μάθημα ιστορίας σε όλα τα «τουρκικά bots»

Οι αναρτήσεις του

«Σε όλα τα τουρκικά bots που με ακολουθούν εδώ -ένα γρήγορο μάθημα Ιστορίας.

Δεν είστε ντόπιοι στην Ανατολία, ήρθατε από την Κεντρική Ασία και διαπράξατε γενοκτονία εις βάρος του τοπικού ελληνικού χριστιανικού πληθυσμού.

Η Ιστανμπούλ είναι στην πραγματικότητα η Κωνσταντινούπολη και την καταλάβατε παράνομα.

Διαπράξατε επίσης γενοκτονία εις βάρος των Αρμενίων. Κατέχετε τώρα παράνομα τη βόρεια Κύπρο, τη βόρεια Συρία και το Κουρδιστάν.

Η χώρα σας κυβερνάται από έναν δικτάτορα, ο οποίος θέλει να ανακαταλάβει και να καταπιέσει τον αραβικό κόσμο όπως επί των ημερών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας», έγραψε ο Γιαΐρ Νετανιάχου.

Λίγο αργότερα, ο Γιαΐρ επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία παρουσίαζε γράφημα με την ανάπτυξη του μουσουλμανισμού στην Τουρκία από τον 13ο μ.Χ. αι. μέχρι το 2010, έναντι του χριστιανισμού.

«Η Τουρκία ιδρύθηκε πάνω σε μια γενοκτονία Ελλήνων χριστιανών» γράφει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ