Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συγκλονίζουν τα λόγια του 32χρονου πιλότου στην Mirror - «Ήταν ένας εκπληκτικός άνθρωπος, γεμάτος ζωή και αγάπη» (φωτό - βίντεο)

Ο σύζυγος της Κάρολαιν, μίλησε στην Mirror. 

Στο μικροσκόπιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών βρίσκονται όλα τα ευρήματα από τη ληστεία μετά φόνου της 20χρονης γυναίκας, δίπλα στην κούνια του μωρού της, χθες τα ξημερώματα, στη μεζονέτα, στα Γλυκά Νερά.

Οι τρεις δράστες, σύμφωνα με την εκτίμηση των έμπειρων αξιωματικών της ΕΛΑΣ, είναι πιθανότατα σεσημασμένοι με πλούσιο ποινικό παρελθόν και έχουν αφήσει αποτυπώματα και DNA στο σπίτι, όπου παρέμειναν πολλή ώρα, προκειμένου να βρουν το μεγάλο χρηματικό ποσό, που πίστευαν -μετά από σχετική πληροφόρησή τους- ότι είχαν η άτυχη κοπέλα και ο 32χρονος σύζυγός της. 

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην 20χρονη Καρολάιν, που έχασε με φριχτό τρόπο τη ζωή της, αφήνοντας το 11 μηνών κοριτσάκι της και τον σύζυγό της, μόνους. 

 

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ η κηδεία της νεαρής θα γίνει σήμερα Παρασκευή 14 Μαΐου, στις 15:00 στην Αλόννησο.

Η 20χρονη είχε ασφυκτικό θάνατο, τη στιγμή που η μόλις 11 μηνών κόρη της ήταν δίπλα της και ο 32χρονος σύζυγός της ήταν δεμένος χειροπόδαρα. Οι κακοποιοί που εισέβαλαν στο σπίτι τους ήταν τόσο αδίστακτοι που σκότωσαν ακόμα και τον σκύλο της οικογένειας.

 

 

Τα βρετανικά ΜΜΕ δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υπόθεση λόγω της καταγωγής της 20χρονης καθώς ο πατέρας της είναι Βρετανός και η μητέρα της από τις Φιλιππίνες. Μάλιστα ο 32χρονος πιλότος μίλησε σε δημοσιογράφο της Mirror λέγοντάς του τα εξής: «Ήταν ένας εκπληκτικός άνθρωπος, γεμάτος ζωή και αγάπη. Οι ζωές μας δεν θα είναι ποτέ οι ίδιες χωρίς αυτή». 

Charalambos Anagnostopoulos and his wife Caroline Crouch pose for a photo

Babis Anagnostopoulos/Instagram

Ο άτυχος άνδρας μάλιστα τόνισε στομ δημοσιογράφο: «Φροντίστε την οικογένειά σας κύριε, λατρέψτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα όσο μπορείτε».

Σε άλλες του δηλώσεις έξω από το σπίτι που συνέβη το άγριο έγκλημα είπε: «Συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή όταν μίλησα με την αστυνομία, όταν ήρθαν οι αστυνόμοι μέσα και με έλυσαν».

Caroline Crouch holds her baby daughter, then seven months, in the air at a beach

 Caroline Crouch/Instagram

Ο 32χρονος πιλότος μίλησε και για το παιδί του, την 11 μηνών κόρη του που βρήκαν το πρωί οι αστυνομικοί δίπλα στη νεκρή μητέρα του να την σκουντάει για να την ξυπνήσει. «Η κορούλα μου ευτυχώς δεν έχει χτυπήσει, πήγε στο νοσοκομείο προληπτικά και ευτυχώς είναι καλά», ανέφερε ο πιλότος. «Δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, τώρα που μιλάμε, τις 3 τελευταίες μέρες ήμασταν όλοι μαζί, δουλεύουν όλη μέρα, όλο το βράδυ, όλη μέρα. Η αστυνομία, το Ανθρωποκτονιών. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τους βρει, είναι αυτά τα παιδιά».

 

 

Το δημοσίευμα μεταφέρει και άλλες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της Καρολάιν όπως το γεγονός ότι αποκαλύφθηκε ότι η μικρή της κόρη την χτυπούσε για να την ξυπνήσει όταν έφθασαν οι αστυνομικοί. Αναφέρει επίσης ότι οι δράστες έχουν επικηρυχθεί με 300.000 ευρώ και ότι η αστυνομία έχει συστήσει δύο ομάδες ερευνών.

 

 

«Η αστυνομία συνέταξε μια λίστα με εκατοντάδες ονόματα ως μέρος του κυνηγητού για τους υπόπτους. Λέγεται ότι ρίχνουν μια νέα ματιά στις ληστείες που σημειώθηκαν στην περιοχή - αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν πραγματοποιηθεί συλλήψεις», καταλήγει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ