ΕΛΠΕ: Νέα δωρεά 5.500 αντιδραστηρίων στο «ΘΡΙΑΣΙΟ» Νοσοκομείο

Τα ΕΛΠΕ παραμένουν δίπλα στα δοκιμαζόμενα νοσοκομεία της χώρας. 3.000.000 ευρώ σε δομές Υγείας και Πρόνοιας της Δυτικής Αττικής

Από την εμφάνιση της πανδημίας στη χώρας μας ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στέκεται σταθερά και αδιάλειπτα δίπλα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, μέσα από ένα ευρύ πρόγραμμα στήριξης ύψους 8.000.000 ευρώ, που ενισχύει τη δυναμικότητα των νοσοκομείων και θωρακίζει τη δημόσια υγεία.  

Για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο βρέθηκαν οι ανάγκες της Δυτικής Αττικής και πιο συγκεκριμένα του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ», στο οποίο ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ πραγματοποιεί νέα προσφορά 5.500 αντιδραστηρίων, για διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Όμιλος έχει ήδη προσφέρει 4 πλήρη συστήματα μοριακής ανίχνευσης του ιού SARS  CoV-2 και 20 αναπνευστήρες προηγμένης τεχνολογίας για την ενίσχυση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας στα νοσοκομεία «ΘΡΙΑΣΙΟ» και «ΑΤΤΙΚΟΝ».
 
Από  την έναρξη της πανδημίας,  ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ  έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην κάλυψη αναγκών σε δομές υγείας και πρόνοιας της Δυτικής Αττικής, με τις δωρεές εξοπλισμού και αναλωσίμων προς τους δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας- Ειδυλλίας και Μεγαρέων, καθώς και προς τα νοσοκομεία «ΑΤΤΙΚΟΝ», «ΘΡΙΑΣΙΟ», «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ» να ανέρχονται στα 3.000.000  ευρώ.
       
Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ», κ. Δημήτρης Αντωνίου, δήλωσε: «Τα ΕΛΠΕ ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό  μας, στηρίζοντάς μας σε έναν πρωτόγνωρο αγώνα, με στόχο να προστατεύσουμε και να σώσουμε ανθρώπινες ζωές. Θέλω για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσω τον Όμιλο, όχι μόνο για το γεγονός ότι ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη και πρόκληση που αντιμετωπίζουμε, αλλά κυρίως για τον τρόπο που το κάνει. Άμεσα και αποτελεσματικά, με πραγματική κοινωνική ενσυναίσθηση».  

Με αφορμή τη νέα δωρεά στο Γ.Ν.Ε. «ΘΡΙΑΣΙΟ», ο κ. Σωτήρης Αναστασιάδης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ σημείωσε: «Ο αγώνας ενάντια στην πανδημία συνεχίζεται. Είναι μια μάχη που δίνεται αδιάκοπα για πάνω από ένα χρόνο. Όσο η πίεση στο ΕΣΥ παραμένει, τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, δίπλα στην Πολιτεία και την κοινωνία, συμβάλλοντας με κάθε δυνατό τρόπο στην προστασία της δημόσιας υγείας».                                    

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ