Άγριες Μέλισσες: Οριστικό τέλος στην σχέση Πηνελόπης & Μελέτη - Το μεγάλο δίλημμα της Ασημίνας (βίντεο)

Τι θα δούμε σήμερα στις Άγριες Μέλισσες; 

Μυστικά και διλήμματα έχει το επεισόδιο των «Αγριων Μελισσών» την Πέμπτη.

Στον Συνεταιρισμό επικρατεί φόβος μήπως ο Σεβαστός ανακαλύψει πως τον κορόιδεψαν στο επεισόδιο της Πέμπτης, 13 Μαΐου, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Στα χέρια της Ασημίνας, θα πέσει το μοναδικό αντίτυπο του βιβλίου που γράφει ο Νικηφόρος. Η Ασημίνα μόλις το διαβάσει θα βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα.

Οι τύψεις και οι ενοχές πιέζουν την Ανέτ καθώς τα μυστικά βαραίνουν μέσα της όλο και περισσότερο. Η Σοφούλα δεν έχει βρει ακόμα τον εαυτό της, παρά τις προσπάθειες της Ρίζως. Ο Άγγελος, όμως, είναι πάλι εκεί για να τη βοηθήσει, στο επεισόδιο της Πέμπτης. 

Ο Δούκας ανακαλύπτει ποιος αγόρασε τα καπνά απ’ τον Συνεταιρισμό και του προτείνει συνεργασία, αλλά ένα άρθρο που δημοσιεύεται σε εφημερίδα μπορεί να του ανατρέψει τα σχέδια…

Οριστικό τέλος για Πηνελόπη - Μελέτη

'Εχει ξεκινήσει όπως έχουμε πει ο χορός των αποκαλύψεων στην αγαπημένη μας σειρά εποχής. Η Πηνελόπη σιγά-σιγά μαθαίνει τα πάντα για το παρελθόν του Μελέτη. 

Τι συνέβη με όλα τα θανάσιμα μυστικά του, αλλά και με τις δολοφονίες που έχει ο ίδιος διαπράξει. Η ρήξη ανάμεσά τους πλέον είναι μεγάλη. Χωρίς την Πηνελόπη η ζωή του Μελέτη δεν έχει νόημα. Ποιο θα είναι το τέλος του ήρωα; 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ