Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα, μια ιδιαίτερα «ζωντανή» ημέρα, από πλευράς ενέργειας ημέρα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους & σχηματίζει όψεις συνόδου με την Αφροδίτη

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η Πέμπτη είναι μια μέρα που ευνοεί τη δημιουργία, μας εμπνέει και μας κάνει λίγο πιο ευαίσθητους απέναντι στους άλλους, καθώς ο Ήλιος από τον Ταύρο συναντά σε όψη εξαγώνου τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Είναι όμως και μια ιδιαίτερα «ζωντανή» από πλευράς ενέργειας ημέρα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σχηματίζει όψεις συνόδου με την Αφροδίτη, τον Βόρειο Δεσμό και τον Ερμή και καταλήγει σε τρίγωνο με τον Κρόνο.

Και η σημερινή μέρα έχει έμφαση στην επικοινωνία, στις επαφές, στις συναντήσεις, στις διαπραγματεύσεις. Σήμερα είναι και η τελευταία ημέρα του Δία στον Υδροχόο, καθώς από την Παρασκευή περνά στους Ιχθύς και απεγκλωβίζεται από την κυριαρχία του Κρόνου.

ΚΡΙΟΣ

Με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα το ένστικτο και η διαίσθηση σας μιλάνε πιο δυνατά από τη λογική σας σήμερα. Ίσως λοιπόν πρέπει να ακούσετε αυτή την εσωτερική φωνή του ενστίκτου που σας καθοδηγεί καλύτερα, σε μέρες σαν και τη σημερινή. Με κάποιο τρόπο μπορεί σήμερα να σας αποκρύπτονται στοιχεία ή να σας λένε άλλα και να εννοούν άλλα.

Αν κάτι δεν σας «κολλάει» σε αυτά που ακούτε, δεν είναι κακό να αφουγκραστείτε εκείνη τη στιγμή το συναίσθημα σας και να εμπιστευθείτε ίσως λιγότερο τα αυτιά σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιοι φίλοι μπορεί να χρειάζονται τη βοήθεια σας ή μπορεί να προστρέχουν σε σας για συμβουλές. Από την άλλη, μπορεί να είναι ο σύντροφος σας ή το παιδί σας, αν είστε γονείς, που μπορεί να έχουν την ανάγκη σας σήμερα. Με το εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα, ενδεχομένως να υπάρχει κάποιου είδους σύγχυση σε θέματα που αφορούν μια ομάδα ανθρώπων που μοιράζεστε κοινές απόψεις, στόχους, δραστηριότητες.

Αν πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις σε αυτό τον τομέα ας είστε κάπως επιφυλακτικοί τουλάχιστον σήμερα. Από την άλλη, αν χρειάζεστε βοήθεια ή στήριξη κι εσείς, δεν είναι ανάγκη να νιώθετε ντροπή.

ΔΙΔΥΜΟ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας και να κάνει θετικές όψεις τόσο με την Αφροδίτη, τον Βόρειο Δεσμό και τον Ερμή, κάνοντας την ημέρα ιδιαίτερα παραγωγική με έμφαση στις σχέσεις, τις επαφές με συνεργάτες ή πελάτες ανάλογα και με τη δουλειά σας, συσκέψεις, σχέδια για το μέλλον.

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας κάνει να νιώθετε λίγο μετέωροι σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά, αλλά δεν θα αργήσει η στιγμή που θα φύγει η απογοήτευση και θα έρθει μια πολύ καλύτερη στιγμή για την πορεία της καριέρας σας. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ