6 γυναίκες και εγώ ως moderator σας περιμένουμε στο 6o Delphi Economic Forum - Στις 14:30 (φωτό)

Εγγραφείτε στο delphiforum.gr.

Σήμερα στο 6o Delphi Economic Forum η δημοσιογράφος, Ειρήνη Νικολοπούλου θα συντονίσει μία συζήτηση με θέμα «Η Γυναικεία ηγεσία γιά την αειφόρο ανάπτυξη της Ελλάδας»

«Η γυναικεία ηγεσία στην Ελλάδα διαχρονικά: Aπο την Αρχαία Ελλάδα ως την Επανάσταση του 1821 και απο το νεώτερο κράτος μας μέχρι την ψηφιακή post covid εποχή με στόχο την ανάπτυξη». 

Το πάνελ απαρτίζουν οι: Μαρίνα Οφλούδη - Γιαβρόγλου Πρόεδρος της Soya Mills International - Πρόεδρος του ICC WOMEN ΗΕLLAS: Πως η ελληνική βιομηχανία θα συνδράμει στην επόμενη μέρα της Ελλάδας.

Ευγενία Μανωλίδου, Υπεύθυνη Σπουδών Ελληνική Αγωγή: Οι Ελληνίδες ανά τους αιώνες από την Αρχαία Ελλάδα έως τον 14ο αιώνα.

Mιμή Ντενίση, ηθοποιός - συγγραφέας Επίτιμο μέλος ICCWH: Η γυναικεία ηγεσία από την Επανάσταση του 1821 έως τα νεώτερα χρόνια & η συμβολή στη δημιουργία του νέου κράτους.

Μαρίνα Εφραίμογλου, επιχειρηματίας - δημιουργός του «Euphoria Retreat» στον Μυστρά: Η αειφορία στον ελληνικό τουρισμό.

Άντζελα Γκερέκου, Πρόεδρος του ΕΟΤ & Ambassador Τουρισμού του ICC WOMEN HELLAS: Οι προκλήσεις στον Ελληνικό τουρισμό μετά την πανδημία.

Εύα Καϊλή, Ευρωβουλευτής & Digital Ambassador του ICC WOMEN HELLAS γιά την συμβολή των νέων τεχνολογιών στην ανάκαμψη της Ελλάδας μετά την πανδημία. 

Συντονίστρια:Ειρήνη Νικολοπούλου

Δείτε τις φωτό στο Slide Show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ